Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
17/18 H:3 | Gençlerbirliği 1-2 Fenerbahçe | MS | 27 Ağustos
Normal şartlarda Fenerbahçe'nin kazanmasına ihtimal vermiyorum. Alper'in olmaması iyi, iş yapabilecek bir tek Valbuena kaldı, o da Maradona değil en nihayetinde tek başına bir şey yapamıyor Vardar maçında da gördük. Fakat GB'nin teknik direktörü Ümit Özat olunca, maç Fener'e yakın duruyor. Ayrıca GB'nin kadrosu da kalitesiz. Fener'e 3 puan ve nefes aldırırlar bu akşam.
İlk iki haftanın en kötü takımı diyebilirim Gençlerbirliği için. Kadro istikrarı da yakalayabilmiş değiller. Khalili en formda ve en kaliteli futbolcuları. Fenerbahçe'nin 2-0 kazanacağını düşünüyorum.
Ayı Ümit fenere td olmak istiyordu tercih Aykut'tan yana oldu. Belki intikam almak ister şahsen ben Ümit'in yenmesini isterim bu şikeci mallar Aykut'u kovunca bunu getirir
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.