- 25 Temmuz 2011
- 7.413
- 4.381
- 2.088
yalniz class tokat atti fenerliyeMal herif ya faulu almissin. Sari kart aldirmissin adama. Daha ne diye vuruyorsun. Öküzün oğlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalniz class tokat atti fenerliyeMal herif ya faulu almissin. Sari kart aldirmissin adama. Daha ne diye vuruyorsun. Öküzün oğlu
Adam da tokatlamış ya hasanı düşerkenFaulü Hasan ali yapıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaten faul var ve sarı verdi bu demek mıdır tokat atma hakkin olsun?Faulü Hasan ali yapıyor
Bu rantieyi bournemouthdan kiralamadılar mi lazdaş yoksa ben mi yanlış bilmiyorum :confused:
sonda bir tokat var, bana sırt üstü düşerken refleks gibi geldi.Faulü Hasan ali yapıyor
Kadroları leşjosef in kendisi ne ki yarısının alacağı adam iş yapacak emmoğlusu yauu![]()
Lazdas derken :S
Vallah bilmiyorum nereden cikardilar bu aptali
Mac Beşiktaş maçı oyuncu talisca veya sikintili cingene olsaydi öyle yorumlanabilirdi. tek forma rengi farkıyla kırmızı geldiBana öyle gelmedi, sanki sırt üstü düşerken refleks gibi ama iddia etmiyorum.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lazdas derken :S
Vallah bilmiyorum nereden cikardilar bu aptali
öyle olmaz diyemem ama bir insan yüz üstü düşerken sırt üstüne dönerse o şekilde refleks verir ama niyeti bilmezsin tabiMac Beşiktaş maçı oyuncu talisca veya sikintili cingene olsaydi öyle yorumlanabilirdi. tek forma rengi farkıyla kırmızı geldi
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi