Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Diego yatmaya gelmişti yalnız. Bu oynamaya çalışıyor beli ki ama okadar über futbolcu izlenimi bırakmadı iki maçtırDiegodan farkı yok gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diego yatmaya gelmişti yalnız. Bu oynamaya çalışıyor beli ki ama okadar über futbolcu izlenimi bırakmadı iki maçtırDiegodan farkı yok gibi.
Şu ana kadar bir pozisyonun içinde gördüm, onun dışında ismi pek duyulmadıBu giuliano da baya abartıldı galiba burada. Kötü oyuncu değil ama aman aman oyuncuda değil gibi izlediğim kadarı ile. İlerde belki ne olduğunu gösterir bilemedim
Orada 3 ayak var yenmen gereken.
1. Fenerbahçe
2. Hakemler
3. Bal ve panik
Panik kısmının çok dert olacağını düşünmüyorum. Hakemler ne zaman eşit şartlarda gelişse maç hep imdadına yetişti orada.
avatarın laz üyemiz Egemen Bayrak ile aynı.Ben de karıştırıyorum bazen.
Diego yatmaya gelmişti yalnız. Bu oynamaya çalışıyor beli ki ama okadar über futbolcu izlenimi bırakmadı iki maçtır
yuh abi nasıl aynı , ayrıca musap renktaşımız mor
hem hadi beni karıştırırsın da bir insan musap gibi bir foruma isim vermiş bir üyeyi nasıl karıştırır :S
Aynen. Ama bu sefer yepyeni kadro oldugu icin panik olacagini pek sanmiyorum. Sonucta bizim yeniler oradaki o buyuden habersiz![]()
ben adamlara üzülüyorum, daha bir kaç ay önce biz ne hallerdeydik.[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]Mad-Max87 - 27.08.2017 22:34[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]Sampiyon olacagiz. Bugün yine öyle gözüküyor.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Aykut kafayı yedirtti :asd22:
aykutu sutlayip yerine adam gibi birini getirseler ne yapacaksin
biraz daha idare etsin aykut sonra zaten düzeltemezsin zarari
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]Mad-Max87 - 27.08.2017 22:34[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]Sampiyon olacagiz. Bugün yine öyle gözüküyor.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]