17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Bir bakıma iyi oldu, yoksa bu tudor kazanan 11i bozmama fantezisini devam ettirecekti. Haftaya feghouli ve denayer 11de başlamalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

oyuncu olsa yine cikartma sansin olur, böyle hic yok.
Sen bu direğe adam alma konusunda daha öncede eleştirmiştin. İllaki çıkmaz demiyorum ama böyle bir topta çok zor, top sert ve neredeyse çizgi üzerinde yere vuruyor. Orada bir oyuncunun refleks gösterme süresi falan var, yani çok zor. Ancak bu direğe adam almama konusunun taktiksel bir karar olduğunu düşünüyorum. Direkte bir adam demek adam ve, veya alan markajında bir adam eksik demek. Yani gider direğe bir adam koyarsın, o adam alan savunmasında eksik olur rakip gelir kafayı vurur golü atar.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Bugun takim olarak sinifta kaldik. Macin buyuk bi kisminda geriye cekildik. Bu oyun tarzi Galatasaraya yakismiyor.

Beraberlik golünü yemesek lige 4 de 4 yapmış olarak başlayacaktık ve bu çok yanıltıcı olacaktı renkdaşlar oynadığımız savunma oyunu çok gereksiz ve bize yakışmayan bir tarzdı biz Galatasarayız yensek de yenilsek de korner atmadan maç bitiremeyiz önemli olan Tudor ve oyuncuların bunun bilincinde olması puan kaybı sadece ufak bir detay ayrıca Feghouli en azından yarım devre de olsa kesinlikle oynamalı....

Neyse herseyde bi hayır vardir diyelim en azindan tudor birdaja selcuku düşünmemesi gerektiğini anlamistir Umarım. Haftaya pasa macina odaklanalım

Biraz tutarli olun yaw

3 macta real Madrid ilan edilen takimi yerin dibine sokmak da ayri bir manyaklik

Kötü oynadik ama bu takimdan birsey olmayacagi anlamina gelmez

Sakin olun puan kaybı illa ki olacak, Kasımpaşa maçıyla toplarız.

Haftaya dolmaz arena. En fazla 35 bin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ulan tudor tam senden acaba hoca olacak mı derken yine rezalet işler yaptın.kolay maçlarda kadro kalitesi işi halleder zaten,zorlu maçlarda hoca devreye girer dedik haftalar önce. daha ilk zorlu maçında patladın moralimizin içine ettin. fener maçına kadar ne olduğun tam ortaya çıkar zaten

Sen bu direğe adam alma konusunda daha öncede eleştirmiştin. İllaki çıkmaz demiyorum ama böyle bir topta çok zor, top sert ve neredeyse çizgi üzerinde yere vuruyor. Orada bir oyuncunun refleks gösterme süresi falan var, yani çok zor. Ancak bu direğe adam almama konusunun taktiksel bir karar olduğunu düşünüyorum. Direkte bir adam demek alan ve, veya alan markajında bir adam eksik demek. Yani gider direğe bir adam koyarsın, o adam alan savunmasında eksik olur rakip gelir kafayı vurur golü atar.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

alan savunmaya gerek yok stoperlerin kapatacak, kücükler direkleri kapatacak en iyi taktik budur kornerlerde.
evet öncedende elestirdim ama degisen birsey yok demekki birde öyle denemeleri lazim direkleri kapatip.

Eksikler bal gibi ortada. Bir çözüm olmalı.

Kızdığım puan kaybı veya kötü oyun değil. Tudor denen cahil herif yaptığı salaklıklar ile maçı kendisi verdi. Sezonun geri kalanı için korkutuyor beni bu.

Bugünkü maç ilerisi için çok ciddi sıkıntı yaşayacağımızı gösterdi.Başımızdaki hocanın zaten oyunu okuma özelliği şu forumdaki birçok arkadaştan bile kötü.İlk 3 maçta Tudorluk birşey olmadı dediğimizde atarlanan çok kişi olmuştu.Evet Tudorluk olay olduğunda neler olduğunu çok net görebiliyoruz.Bu adam varken bizim zorlu bir deplasmandan 3 puanla dönmemiz tamamen tesadüfle veya bir kişinin ultra performansıyla olur.Huylu huyundan vazgeçmezmiş derler.Bu adam 70 yaşına da gelse aynı tas aynı hamam devam eder.Adamın oyuncu değişiklikleri kötü bile değil.Rezilin de rezili.Bildiğin amatör takım hocası şu adamdan iyi oyuncu değişiklikleri yapar.Bu adama 10 numara takım ver yine içine eder saçma sapan işlerle şampiyon yapamaz dedik.Aynen dediğimizi yapmaya yemin etmiş gibi davranıyor.Bu adam varken daha böyle çok maç kaybederiz.Bu takımın kötü oynamaya hakkı yok çünkü kötü oynarsa kenardan müdahele edip o günü kurtaracak adamı yok.Kenardaki adam kötü takımı daha da rezil hale getirmekte usta

yalnız derbilerde de bu kadar korkak oynayacaksak işimiz iş.

Gördük Takim okadar aham saham degil yani bir real madrid filan falan degiliz. Linnes,Tolga,Garry gibi adamlarlan oynarsan daha cok beklersin dört dörtlük takim olim diye.
Tolga kazmanin önde gideni yedekden baska birsey olmaz. Linnes sol bek degil gene idara ediyor. Garry sürat var ama beyin yok. Feghouli 5 dakikada ondan daha cok beyin oldunu gösterdi.
Belhanda hep dedim gibi 8 milyon € cok daha iyisini alirdik.
Ndiyayenin cikmasi saten rezalet.Aslinda daha iyi bir T.Direktör gerek galatasarayin basina.
Olsun artik haftaya bakacaz belki futbolcularin akli basina gelmisdir fazla havalara girmek iyi deyildir.

Geri
Üst Alt