Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk Musleradan gidip pazubandı almış... Rezillik...
Sen bu direğe adam alma konusunda daha öncede eleştirmiştin. İllaki çıkmaz demiyorum ama böyle bir topta çok zor, top sert ve neredeyse çizgi üzerinde yere vuruyor. Orada bir oyuncunun refleks gösterme süresi falan var, yani çok zor. Ancak bu direğe adam almama konusunun taktiksel bir karar olduğunu düşünüyorum. Direkte bir adam demek adam ve, veya alan markajında bir adam eksik demek. Yani gider direğe bir adam koyarsın, o adam alan savunmasında eksik olur rakip gelir kafayı vurur golü atar.oyuncu olsa yine cikartma sansin olur, böyle hic yok.
Sen bu direğe adam alma konusunda daha öncede eleştirmiştin. İllaki çıkmaz demiyorum ama böyle bir topta çok zor, top sert ve neredeyse çizgi üzerinde yere vuruyor. Orada bir oyuncunun refleks gösterme süresi falan var, yani çok zor. Ancak bu direğe adam almama konusunun taktiksel bir karar olduğunu düşünüyorum. Direkte bir adam demek alan ve, veya alan markajında bir adam eksik demek. Yani gider direğe bir adam koyarsın, o adam alan savunmasında eksik olur rakip gelir kafayı vurur golü atar.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
takim iyiBiraz tutarli olun yaw
3 macta real Madrid ilan edilen takimi yerin dibine sokmak da ayri bir manyaklik
Kötü oynadik ama bu takimdan birsey olmayacagi anlamina gelmez