17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Maçı izlemedim ama fazla gereksiz sövmüşsünüz gibi geldi. Puan kaybı elbet olacaktır. Ama Selçuk'u sokması saçmalık tabi. Tudor zaten iyi bir teknik direktör değil ki üç maç boyunca da kötüydü. Takım iyi olunca dikkat çekmiyor sadece. Hiçbir takım ligi kayıpsız bitiremez. Real Madrid Levante'yi yenemedi mesela. Önemli olan bu maçtan ders çıkaracak mıyız. Bir de 4-5 atarız diyen taraflar vardı maçtan önce ilk defa maç izliyorlar sanırım. Bir kere rakipler de önlem almaya başlıyor zamanla. Tudor maç içerisinde bence oyunu değiştirecek hamleler yapmayı beceremezse puan kayıpları daha fazla olur.

Çok kötü oynadık hocam öyle böyle değil. Bir pozisyonumuz var o da gol. Antalya da iyi değildi halbuki o kadar. İyi oynayıp kaybetsek bu kadar tepki olmazdı..

Dünkü Şenol'un 10 kisi kalan temposuz takıma etkisine bakıyorsun, bir de bugunku Tudor'a. Net bi fark var ortada. Yalnız bi puan kaybında bu kadar elestiri alıyorsa fazla tutunamaz Tudor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sen bu direğe adam alma konusunda daha öncede eleştirmiştin. İllaki çıkmaz demiyorum ama böyle bir topta çok zor, top sert ve neredeyse çizgi üzerinde yere vuruyor. Orada bir oyuncunun refleks gösterme süresi falan var, yani çok zor. Ancak bu direğe adam almama konusunun taktiksel bir karar olduğunu düşünüyorum. Direkte bir adam demek alan ve, veya alan markajında bir adam eksik demek. Yani gider direğe bir adam koyarsın, o adam alan savunmasında eksik olur rakip gelir kafayı vurur golü atar.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Drogba varken bazen o geçiyordu. Gomis geçebilir.

Biraz tutarli olun yaw

3 macta real Madrid ilan edilen takimi yerin dibine sokmak da ayri bir manyaklik

Kötü oynadik ama bu takimdan birsey olmayacagi anlamina gelmez

Ben oyuncu olarak sadece Selçuk denen zatı eleştiriyorum. Kötü oynadık kabul ama kötüden de öte becerisi olmayan oyun okuyamayan bir hocamız var. Yasin'i alır 2 gole mal olur o andaval. Selçuk girer rakip direk orta alanı alır. Sinan'ı alır ne gereği var. Bu adam hoca değil. Oyun okuma sıfır. Bir sefer bile bu adam iyi hoca demedim. Asla demem. Çünkü korkak... çünkü oyun okuyamıyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biraz tutarli olun yaw

3 macta real Madrid ilan edilen takimi yerin dibine sokmak da ayri bir manyaklik

Kötü oynadik ama bu takimdan birsey olmayacagi anlamina gelmez

her mac iyi oynayamasin zaten, ama o yenilen gol yine tam fiyasko.
öncedende dedim sabaha kadar oynasalar golü atamazlar ama kornerler bizim zayif noktamaiz.
illa direkler kapatilmali yoksa daha cok gol yeriz böyle.

Dünkü Şenol'un 10 kisi kalan temposuz takıma etkisine bakıyorsun, bir de bugunku Tudor'a. Net bi fark var ortada. Yalnız bi puan kaybında bu kadar elestiri alıyorsa fazla tutunamaz Tudor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hatalarından ders çıkarması önemli. Haftaya rahat galibiyet. Sonraki bursa deplasmanındanda vura vura kıra kıra yine galibiyet alırsa tutunur. Zaten gitse isim hazır. Fatih Terim.

Zor bir deplasman olacağı aşikar Antalyanın bu kadroya Nasri Menez girecek zor deplasman

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya hemen de silmeyin şu takımı ya. Her sene aynı naneyi yiyorsunuz 30 hafta 3-0 yensek 31. Hafta da yenilsek direkt linç... yavaş ya yavaş. En kötü halimizle bile tokatlariz şuan diğerlerini

Zor bir deplasman olacağı aşikar Antalyanın bu kadroya Nasri Menez girecek zor deplasman

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence ölçü olamaz bu. Deplasman korkusunu yenmesi lazım Tudorun. Karabüktede aynıydı. Manciniye benziyor bu yönüyle :) Umarım hatalarından ders çıkarır ve şampiyon oluruz. İnanıyorum olucaz.

Hatalarından ders çıkarması önemli. Haftaya rahat galibiyet. Sonraki bursa deplasmanındanda vura vura kıra kıra yine galibiyet alırsa tutunur. Zaten gitse isim hazır. Fatih Terim.

Geçen sezonda deplasmanlarda uyudu bu sezon yaptığı her oyuncu değişikliği hatalıydı. Ne ders alacak bildiğin sabit fikirli. Kendi çapında Tolga'ya güveniyor Selçuk'a güveniyor. Bu adam değişmez gelişmez

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ama bi ihtimal bunuda kenara atmamak lazim.
yine bi hamle yapabilir oyuncu böyle hic sansin yok.
gecen sezondan beri kactane öyle gol yedik.
sadece bu maclik olsa hadi neyse.
oliver kahn her zaman her iki direge adam alirdi bu zor bi olay degil !
Evet bir ihtimal ama işte diğer bir ihtimal o oyuncunun markaj ve alan savunmasında eksik olacak olması. Bu sefer oradan açık verirsin yine gol yersin. Direğe adam koymak ile bir yere varabileceğimizi düşünmüyorum. İki maçtır hava toplarında takım kötü değildi, bugün kornerden gelen gol dışında vurdurmadık ve o kornerde bile rakip hızlı kullandı bizim defans uyudu hazır değildi gol bu yüzden geldi. Bunun çözümü budur, iki haftadır iyi olan hava topu mücadelesi ve tabiki bu kadar çok korner ve serbest vuruş vermemek. Bunun sebebide çok geriye çekilmiş olmamız.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 puan'i tudor sayesinde alamadik

Oyuncu degisiklikleri fiyasko

takima değil tudora kızmak lazım. Tudor hiç elini sürmese yenerdik büyük ihtimal

Beraberlik golünü yemesek lige 4 de 4 yapmış olarak başlayacaktık ve bu çok yanıltıcı olacaktı renkdaşlar oynadığımız savunma oyunu çok gereksiz ve bize yakışmayan bir tarzdı biz Galatasarayız yensek de yenilsek de korner atmadan maç bitiremeyiz önemli olan Tudor ve oyuncuların bunun bilincinde olması puan kaybı sadece ufak bir detay ayrıca Feghouli en azından yarım devre de olsa kesinlikle oynamalı....
ilk 3 maç ingiliz futbolu oynayan takım küme düşme hattındaki italyan takımı gibi oynadı bu maç. geçen yıl da tudorun bu çağdışı italyan futbolu takıntılarını fazlasıyla gördük adam atıp üstüne yatmaya daha doğrusu yatamamaya bayılıyor. bu sene acaba bu hastalığından kurtuldu mu derken yine kendini hatırlattı

Geri
Üst Alt