17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Bu sartlarda kontrollu oynamak en dogrusu

Oynadigimiz takimi hafife almayin

kuşun biri vardı onu temelli banladınızmı acaba sonra yine görmeyelim sagda solda

Beyler bi sakin olun ya.
Hava berbat zemin berbat milli arası verildi burdan iyi kötü üç puan aldıkmı haftaya öttürürz yine rakibi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Oyunumuzu beğenmedim bende ama bu hava şartlarında çok zor bu iş. Biz Presse dayanıklı futbol oynuyoruz ki bu nemli sıcaklıkta bu oyun imkansıza yakın bence.

gomisin sevincinde tek bişeye odaklanan sadece ben değilim sanırım.

Sneijderciler nasıl da kuduruyor dediğin kimler? Galatasaray gol bulduğunda üzüntüden kuduran adam Galatasaraylı değildir. Bir iki tane mesaj alıntıla da görelim onlar kimlermiş. Boş yapmayın.

Adam belhandanın attığı pastan sonra golden hemen sonra. Gol yazmak yerine. Attığı pas hiçbirşeyi değiştirmez yazdı :D Daha ne bekliyon ?

60 da patlayan takım yerine 90dk gücünü ekonomik kullanan takım tercihimdir.
Antalya iyi alan kapatıyor. Genede defanstan heriflerin yaya güzel paslar çıkarılıyor ve boşluk bulunuyor. Belhanda biraz daha aktif oynasa inanılmaz pozisyonlar bulabiliriz.
Hava şartları da etkili. Gene de zaman zaman patlamaya çalışan takım var sahada. Faul ve sakatlıklarla duruluyoruz.
2 kez el kabir de yaşadık bunu.
İkinci yarı Antalya daha fazla alan bırakacak değerlendiririz onları umarım.

GSCimbom Mobile App

Linnes çok kötü bir futbolcudur tarık çamdal dan bile rezildir dediğimde idam ediliyordum forumda..temiz çocuk iyi niyetli filân ama defansı rezil beyin sıfır..

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Idam edenler hakliymis eger Tariktan kotudur dediysen... Hatta idami bosver makatine hidrojen bombasi sokup roketle uzaya firlatilmaliymissin... Idam Île ucuz atlatmissin yine

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

idareli oynadık ilk yarıda. belhanda, mariano, garry'nin alanındaki zeminin de leş olması oyunumuzu etkiledi. ikinci devre 60'dan sonra antalya'nın pili biter ikiyi ve üçü buluruz.

Feguli 65de girecekmis arkadas gstvde muhendis wsapptan yazdi simdi

Zemin berbat
Milli maç sonra ilk maç
Sıcaklık = nefes alamıyosun

Takım mücadelesi = İyi

TapaTalK

Geri
Üst Alt