17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Linnes'i ilk yarida begenmedim, cok beyefendi, cok sakin ama bir oyuncuda biraz agresiflik olmaz mi yaw, kornerler hep onun tarafindan geliyor

O zaman ronaldo performansı gibi 1 milyar€ olmasa da 100M€ fesih bedeli de gerekir bence, elde tutabilmek için....

200m olabilir. Birde 10kg alması lazım. Bunun 5i yağ. Olmazsa olmazımımz bu. Çünkü taraftar göbekli seviyor. Ramazandaki pideler gibi düşün. Tatlısı göbekli.

Ridvan: Galatasaray 2. golu bulamazsa sikintiya girer.

kudur kus suratli .. beyinli.

2. yarı da ayni oynanırsa yeriz çok net. Önde top tutmamız lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu maçın 0-1 biteceğini sanmıyorum 2. golü bulmamız lazım . yalnız hava çok sıcak ve nemli. ancak bu kadar olur.

Bence zemini göz önüne alıp yorum yapılmalı. Patates tarlasında bizim pres oyunumuz işlemez. Ben şahsen sakatlık olmadan atlatalım bu maçı yeter diyorum bundan sonra.

Belhandanın attığı pas çok iyiydi yalnız.

Saldırılacak maçlar icerde oynadigimiz maçlar olmalı zaten.
Deplasman maçlarında kontrollü oynamamız lazım.

GSCimbom Mobile App

Ofansif orta saha oyuncusu diye bilinen bir futbolcunun normal bir pasta topu ilk kontrolde bu kadar zorlanması kabul edilemez...

Kesinlikle katılıyorum. Şimdi güzel bir pas attı diye oyuncuya iyi diyenler gerçekten şu maçı izlerken top kontrolünde sıkıntı yaşamasını, çok basit pas hatalarını ve kağnı kadar yavaş olduğunu nasıl görmüyorlar anlamış değilim.

9 milyon avro verilen bir oyuncunun daha kreatif olması gerekir. Bence sıradan bir oyuncu fark yaratacak birisi de değil.

O zaman 2 sene malüm bir şahısa niye itiraz etmediniz ? Adam deplasmanlarda yoklara oynadı 2 sene. Hatta 6. sezonunda sakat bahanesiyle kaçtığı maçlarda var. O zaman dediğimde ağzıma vuruyordunuz.

Başkalarıyla karıştırıyor olmalısın. Kastettiğin adamın gitmesini doğru bulanlardanım. Belhanda' nın doğru profil olmadığına dair düşüncemi de en başından belirtmiştim; orjinal bir 8 numara alınmış olmasını tercih ederdim...

Antalya iyi alan kapatıyor ama golü bulduk 60-65ten sonra Antalya oyun disiplinini kaybeder orda 2yi bulup fişi çekmek lazom

Kesinlikle katılıyorum. Şimdi güzel bir pas attı diye oyuncuya iyi diyenler gerçekten şu maçı izlerken top kontrolünde sıkıntı yaşamasını, çok basit pas hatalarını ve kağnı kadar yavaş olduğunu nasıl görmüyorlar anlamış değilim.

9 milyon avro verilen bir oyuncunun daha kreatif olması gerekir. Bence sıradan bir oyuncu fark yaratacak birisi de değil.

Peki geçen sene her kötü zeminde aldığı her topu kaptıran bi adama nasıl sabrettiniz ?

Danilo maicon etoo 3üde sol kanatta oynuyor bugün heralde :) maden aramaya çıkmışlar

Tff salak saçma işlerle uğraşacağına sahalrı adam etsin.

Allahtan latovleviciyi aldık linnesin hermaç motivasyonu üst düzey olmuyor ne yazıkki, ilk 3 maç iyiydi ama

Geri
Üst Alt