Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Linnes'i ilk yarida begenmedim, cok beyefendi, cok sakin ama bir oyuncuda biraz agresiflik olmaz mi yaw, kornerler hep onun tarafindan geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman ronaldo performansı gibi 1 milyar€ olmasa da 100M€ fesih bedeli de gerekir bence, elde tutabilmek için....
Ofansif orta saha oyuncusu diye bilinen bir futbolcunun normal bir pasta topu ilk kontrolde bu kadar zorlanması kabul edilemez...
O zaman 2 sene malüm bir şahısa niye itiraz etmediniz ? Adam deplasmanlarda yoklara oynadı 2 sene. Hatta 6. sezonunda sakat bahanesiyle kaçtığı maçlarda var. O zaman dediğimde ağzıma vuruyordunuz.
Kesinlikle katılıyorum. Şimdi güzel bir pas attı diye oyuncuya iyi diyenler gerçekten şu maçı izlerken top kontrolünde sıkıntı yaşamasını, çok basit pas hatalarını ve kağnı kadar yavaş olduğunu nasıl görmüyorlar anlamış değilim.
9 milyon avro verilen bir oyuncunun daha kreatif olması gerekir. Bence sıradan bir oyuncu fark yaratacak birisi de değil.
Yallah antuyaBu snejderciler yüzünden snejderden tiksiniyorum
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çok sabit yorum yavRidvan: Galatasaray 2. golu bulamazsa sikintiya girer.
.