- 9 Ağustos 2011
- 59.666
- 34.271
- 3.558
Yatmadan çok mu yiyorsun bu nasıl bir kabus
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aksam yemek yemedim de havalar biraz soğudu onun etkisi olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yatmadan çok mu yiyorsun bu nasıl bir kabus
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
rüyamda menez sol taraf 6 pastan musleranın sağına doğru atıyordu, ayaklarıyla müdahale etmek istese de çıkaramıyordu topu.
Biletler ne zaman satışa çıkar
Passolig çıkarmadan bilet alabiliyozmu önce cikarmakmi gerek? Yardım lütfen
Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk
Biletler ne zaman satışa çıkar
Passolig çıkarmadan bilet alabiliyozmu önce cikarmakmi gerek? Yardım lütfen
İnternetten başvurusunu yapıp sona bileti alabilirsin, stad girişinde ücretsiz tek girişlik kart alıp maça girersin daha sonra passoligin verdiğin adrese kargoyla gelir.
Tatilde olacam 3 arkadaşla beraber gelecekz renkdas insallah iyi denk geldigökhan maça geleceksen ayarlatayım seni aslanım
Internetten 15 gün sürüyormuş rdash maalesef teşekkürler yinede bilgi içinİnternetten başvurusunu yapıp sona bileti alabilirsin, stad girişinde ücretsiz tek girişlik kart alıp maça girersin daha sonra passoligin verdiğin adrese kargoyla gelir.
etoonun kemik yaşı 47 falan bekliyorum benAntalya'yı da yenersek kanatlı hayvanlar:
"Basit takımlarla oynuyorsunuz yea" diyecekler mi; her galibiyette bunu demeye devam edecekler mi!
AsamoaaaaaaaaaahhhhhTaraftar Sabri, Semih, Selçuk, Yasin, Sinan psikolojisinden kurtulamamış gözlemlediğim kadarıyla.
Taraftar Sabri, Semih, Selçuk, Yasin, Sinan psikolojisinden kurtulamamış gözlemlediğim kadarıyla.
Gerek yok ne bayisi yıl 2017 dediğimi yap sen.Internetten 15 gün sürüyormuş rdash maalesef teşekkürler yinede bilgi için
Bayiden yaptırmak gerekir sanırım
Maçtan 1 saat önce gişelerde sıraya girerse bişey olmaz. Kaç kere kart kaybettim tek girişlik kartla girdim.Bunu yapana kadar ilk yarı biter
Vereceğin akla sokayım sayın yavuz bey
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu Passolig zirvasi yabancilar icin nasil oluyor maca gitmek isterlerse? Diyelim bi Alman maca gitmek istiyor ya Alman pasaportlu bir gurbetci. Onlarin da mi Passolig almasi lazim.