17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Eksikler disinda birde takim icinde kaos var galiba.
Su ana kadar sadece Eto ile yansimis olsada ben kaosun daha büyük oldugunu düsünüyorum.
Kesinlikle ama yapilan transferler hocanin 10 gomlek ustu olursa normal boyle seyler.
Riza kim nasriye taktik vermek kim...

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

fener macınada fırat aydınusu vermisler ,emrede var zaten ,abdullah hocaya simdiden sabır diliyorum

Rıza Çalımbay: Samir Nasri 2 gündür yatıyor, kötü şekilde hasta oldu. Biz bir ton durum ile uğraşırken Eto'o gideceğim diyor. (A Spor)

Eksikleri çok. Rahat yeneriz umarım.
Etoo disinda bana biraz medyanin abartmasi gibi geliyor bunlar.
Menezi bilmem.zaten oynasa bile yedek soyunur ama nasriyi oynatirlar.
Etoo oynamaz bence.
Sandroda sikintili.
Zaten bu adamlar oynamazsa ortasahayi gecemez antalya.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

bu sene maç bileti almayı denemeyin..

maç sonucunu bilmem ama yine sahada hırs küpü, çılgın gibi topa baskı yapan, koşan sürekli golü düşünen ve yardımlaşan bir takım göreceğimize eminim.

Antalyadaki karışılıktan da faydalanıp 2-3 gol atıp yenip gecelim. Bir sonraki maç ta 1 hafta sonra. :)

bu sene maç bileti almayı denemeyin..
Bende alamıyorum Alman kimliklerinden sorun çıkıyor deliricem
Gs bölümü ve diğer takım kartları son 24 saat kala alabiliyormus

Sırf erken almak için bı Antalya kartı daha çıkarttım ama yine işe yaramadı deliricem 3 gündür uğraşıyorum serefsizlerle

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Bende alamıyorum Alman kimliklerinden sorun çıkıyor deliricem
Gs bölümü ve diğer takım kartları son 24 saat kala alabiliyormus

Sırf erken almak için bı Antalya kartı daha çıkarttım ama yine işe yaramadı deliricem 3 gündür uğraşıyorum serefsizlerle

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

misafir için son 24 saatte bir daha mı satış olacakmış?

Özledik. Hay milli takım aralarınıza...

?❤️

Maç saati yolda olucam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni farkettim maç 20:00 dayymış 1 saat 45 dakika daha az bekleyeceğiz,yaşasın:) :gsbayrak:

Bu mactada 3 ten asagi atmayacagiz gibi. Antalya cok karisik. Denayer-Maicon ikilisi oynarsa nasil bir performans sergileyecekler merak ediyorum.

Aynı kadro çıkacak Denayer ve Carrasso yedek olabilir,Latovlevici hazır değildir henüz

Son maçtaki kadro çıkar Feghouli-Denayer yedekte bekler

Rıza'ya da aynı tarifeden uygulayacağız.

1-3

veya

1-4.

?❤️

Bu antalya neyin pesinde taktik falan mi yapiyorlar kendi caplarinda,hergun farkli bir Kriz var

Geri
Üst Alt