17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

acıkcası en az basaksehir macı kadar cekiniyorum antalya macından tempolu ve önde basan bir takım

bizim icin ilk ciddi testimiz olacak iyi oyun olsun 1 gollede olsa kazanmaya razıyım

Bu ülkede hiçbir takım bizim üstümüze karşı pres yapamaz yaparsa maçın skorunu da hak ederler takım 0-200 km'ye 4 sn de çıkıyor ilerde bassınlar bakayım sonrası neler oluyor :D

Bu ülkede hiçbir takım bizim üstümüze karşı pres yapamaz yaparsa maçın skorunu da hak ederler takım 0-200 km'ye 4 sn de çıkıyor ilerde bassınlar bakayım sonrası neler oluyor :D

:)basaksehir tinerciler ve antalya bu 3ne karsı oyunumuzu özellikle merak ediyorum

aslında korkum tamamen duran toplar birtürlü önüne gecemiyoruz bu tarz takımlara duran top vermek ise gol gibi bisey

o yüzden bu mactan cekinmiyorum desem yalan olur

:)basaksehir tinerciler ve antalya bu 3ne karsı oyunumuzu özellikle merak ediyorum

aslında korkum tamamen duran toplar birtürlü önüne gecemiyoruz bu tarz takımlara duran top vermek ise gol gibi bisey

Son maçta çok fazla duran top savurduk. Antalya iyi duran top atamıyor. Tek oyun sistemi. Rakibi boğmak. Adam adama markaj alıyor. Boğuyor oyunu. BJK maçında Taliscaya Qua ya Oziye markaj aldırdı. Adamlar topa alıyo hala gitmiyo topa. Hemen pas verip oğuzhana taliscaya gidiyorlar. Sonra kaybettiler. Aynı oyunu bize oynarsalar 4 leriz.

Duran top zaafımız da yok kayseri maçında tolga'nın dalgınlığına geldi osmanlı maçında da maicon arkaya seken topuna adam yetişti bunlar olacaktır ama hedef maçlarımız daha zevkli olacaktır çünkü takım da pozisyon bilgisi yüksek oyuncular var asıl korkması gereken onlar isterlerse 10 kişi ceza sahası içine girebilirler tabi golü atamazlarsa 5-1 kontradan biz yazarız :D

Futbolumuz ciddi anlamda ona göre kuruldu rakip ilerde bassa anında 6 pas üzerinde beliririz rakip defans yapsa defansı yararız tam bir dozeriz :D

Hızlı atak , hızlı sonuç eveleme geveleme yok işimize gelir önde bassalar ha yok ben geride beklerim diyolarsa o kilidi illa ki açarız herkesin atladığı bir mevzu var geçen yıl ki takımda bruma dışında çalım atan oyuncu yoktu tudorun aldığı oyuncuların nerdeyse hepsinde var çalım atma buda kilit açmada işimizi kolaylaştırıyo sadece ilk 3 maç tek kanatla oynadık diye pek belli edemedik fegulide oynamaya başlayınca iyice anlaşılacak.

Hızlı atak , hızlı sonuç eveleme geveleme yok işimize gelir önde bassalar ha yok ben geride beklerim diyolarsa o kilidi illa ki açarız herkesin atladığı bir mevzu var geçen yıl ki takımda bruma dışında çalım atan oyuncu yoktu tudorun aldığı oyuncuların nerdeyse hepsinde var çalım atma buda kilit açmada işimizi kolaylaştırıyo sadece ilk 3 maç tek kanatla oynadık diye pek belli edemedik fegulide oynamaya başlayınca iyice anlaşılacak.

Bak işte burada kilit nokta 10 numara; belhanda bu konuda muazzamdır kapanan takımların defansının başını döndürür bi bakmışsın yara yara gider 6 pasa gelmiş golünü atar onun stili 30-40 metre pas değil ince ayar zaten o yüzden alındı. Garry, Feghouli, Ndiaye, Fernando bunlar da zaten 1'e 1 de etkili bu takımı durdurmak için adam markajı yetmez alan markajı da yetmez acayip değişik bir takım olduk

İlk 11'inde baby face muslera ve saf iskandinav çocuğu linnes dışında, bildiğin meksika uyuşturucu mafyası tiplerden oluşan futbolculara sahip takım olmuştur bu sene. psikolojik olarak 1-0 önde başlar her maça bu onbir.

Alıntıdır.

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bak işte burada kilit nokta 10 numara; belhanda bu konuda muazzamdır kapanan takımların defansının başını döndürür bi bakmışsın yara yara gider 6 pasa gelmiş golünü atar onun stili 30-40 metre pas değil ince ayar zaten o yüzden alındı. Garry, Feghouli, Ndiaye, Fernando bunlar da zaten 1'e 1 de etkili bu takımı durdurmak için adam markajı yetmez alan markajı da yetmez acayip değişik bir takım olduk

Belhandaya ödenen bonservisi öğrenince kızmıştım ama bu sisteme cuk diye oturdu başka bi oyuncu olsa aynı şeyler olmazdı aynı şekil asamoah transferinde inat edilmesinin nedenide buydu forumdada çok yazdım başka bi sol bek değil asamoah lazım bize puzzlenin eksik son parçasıydı inş devre arası yada sezon sonu gelicek oda rastgele yapılan takıma uyumsuz tek transfer yok şunu alayım adam ederim şuraya koyarım denmedi hepsi tudorun kafasında ki sisteme göre alındı defansif olarakta iyiyiz gomis geliyo kornerde top çıkarıyo sonrada depar atıyor hücuma çıkıyor belhanda defansif orta saha gibi basıyo , top kapıyo bu detaylar çok önemli

Son düzenleme:
İlk 11'inde baby face muslera ve saf iskandinav çocuğu linnes dışında, bildiğin meksika uyuşturucu mafyası tiplerden oluşan futbolculara sahip takım olmuştur bu sene. psikolojik olarak 1-0 önde başlar her maça bu onbir.

Alıntıdır.

Linneside aralarına çektiler. Geçen gördüm kafayı yemiş golden sonra. Fotoğrafı bulamadım. Muslera kaldı bitek :D Yakında çekerler.

Linneside aralarına çektiler. Geçen gördüm kafayı yemiş golden sonra. Fotoğrafı bulamadım. Muslera kaldı bitek :D Yakında çekerler.

Ahahahaha o fotoyu hatırlıyorum ağzını aslan gibi açmış kükrüyordu bu takıma en kuzeyliyim diyen gelse bile ilk maçında kendini kaybedip kükrer :asd22:

Alıntıdır.

Linnes'in yerine Latovlevici'yi yazarız en fazla 2 haftaya kadar. Lato o kanatı otoban yapar önünde Gary, yanında Denayer oynarsa.

Antalyaspor 2-3 Galatasaray

Gomis, Ndiaye, Nasri, Nasri ve Denayer

Eveeet artik gercek hayata donme vakti geldi. Arda cok sukur gelmedi takimin havasi bozulmadi.

Ben 1-3 aliriz diyorum. Insallah bu milli ara ritmimizi dusurmez.

Geri
Üst Alt