17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

dün maçlara baktınız mı cbc sport internetten veriyor muydu ? izleyeniniz oldu mu ?

Geçen sene içerdeki Kayseri maçında dekoderi kırmıştım an itibariyle aldım yine bu kadar dayanabildim asamoah gelseydi kombine de alacaktım Ankara da yaşamama rağmen neyse seneye inş:)

2 1 alırız

Redmi Note 3 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yazdığında ilgili 1 tane mantıklı sebep söyle? Klasik Kenan antiliği. Sevsenizde sevmesenizde belhanda her maça 11 çıkacak bu çizgisini korusa bile. Hele üstüne koyarsa yorulmadan oyundan çıkmaz kolay kolay.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yazık ki mesajımı anlamadın, yada ben galiba biraz eksik yazdım. Ben alıntı yaptığım arkadaşın mesajını maç içinde oyuncu değişikliği olarak algıladım. Yani oyun içinde oyuncu değişikliği olursa Belhanda asıl o zaman çıkmamalı, Feghouli, Belhanda, çok iyi bir uyum olabilir, hatta Belhandanın meziyetlerini daha rahat sergilemesi için etkili olabilir.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne yazık ki mesajımı anlamadın, yada ben galiba biraz eksik yazdım. Ben alıntı yaptığım arkadaşın mesajını maç içinde oyuncu değişikliği olarak algıladım. Yani oyun içinde oyuncu değişikliği olursa Belhanda asıl o zaman çıkmamalı, Feghouli, Belhanda, çok iyi bir uyum olabilir, hatta Belhandanın meziyetlerini daha rahat sergilemesi için etkili olabilir.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O zaman kusura bakma

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbol bu beli olmaz ama hazır olmayan bir Antalyayı yenmemiz gerekir çok zorlanmadan aslında.
Kapanan takım da olmayacak okadar isimlere bakarsak. İlk golü bizim bulmamız önemli. Farka da gide biliriz o vakit

Genelde sorunlu takımlara karşı sorun yaşıyoruz bu kez öyle olmaz umarım.

Lato sakatmış. Bu ne iş?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekşi'de maç konusunda yazılanları ibretle okuyorum :D Konuya yazanların yarısı sentetik tiryakileri ama neler neler yazmışlar akıl alır gibi değil. Yani bir tiner ile bu kafaya ulaşılabiliyor mu hakikaten? Zihnen çok ayrı bir noktaya ulaşmışlar takdir ettim :D

4.lük mücadelesi veren iki rakibin karşılaşması imiş bu maç :D Bir de Halis Özkahya Galatasaraylı imiş ve bu maç bize kıyak geçecekmiş :asd22: Bir de hepimiz komple himmetçi olmuşuz beyler haberiniz olsun :D

Kendini Galatasaray'dan ciddi ciddi büyük gören bjklinin akli sıkıntıları vardır, hele hele bizim camiamızı ciddi manada fetöcü olarak nitelendirenler kuvvetle muhtemel gerizekalıdır

Beşiktaş şampiyonlukları bizle yarışmadan kazandı, bizi sadece lucescu döneminde alt ettiler onun dışında bizden şampiyonluk alamadılar.

3-4 gollü net bir galibiyetle kuşlara ve diğerlerine kalıcı bir korku veririz ......İçerdeki maçlarda tüm takımlar 3 stoper 2 ön libero ile sahaya çıkar şu maç bitse de gitsek derler....:-)

Rüyamda 5-1 kazanıyorduk. 1-0 olsun bizim olsun. Önemli olan güzel ve istekli futbol. Umarım her geçen gün daha fazla sistem takımı olmaya başlarız. Her maçı kazanmamız mümkün değil önemli olan kötü günde bile bir şekilde kazanabilmektir.

Geri
Üst Alt