Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.994
- 26.217
- 2.598
0-4
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yazık ki mesajımı anlamadın, yada ben galiba biraz eksik yazdım. Ben alıntı yaptığım arkadaşın mesajını maç içinde oyuncu değişikliği olarak algıladım. Yani oyun içinde oyuncu değişikliği olursa Belhanda asıl o zaman çıkmamalı, Feghouli, Belhanda, çok iyi bir uyum olabilir, hatta Belhandanın meziyetlerini daha rahat sergilemesi için etkili olabilir.Bu yazdığında ilgili 1 tane mantıklı sebep söyle? Klasik Kenan antiliği. Sevsenizde sevmesenizde belhanda her maça 11 çıkacak bu çizgisini korusa bile. Hele üstüne koyarsa yorulmadan oyundan çıkmaz kolay kolay.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yazık ki mesajımı anlamadın, yada ben galiba biraz eksik yazdım. Ben alıntı yaptığım arkadaşın mesajını maç içinde oyuncu değişikliği olarak algıladım. Yani oyun içinde oyuncu değişikliği olursa Belhanda asıl o zaman çıkmamalı, Feghouli, Belhanda, çok iyi bir uyum olabilir, hatta Belhandanın meziyetlerini daha rahat sergilemesi için etkili olabilir.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Elmacık kemiği kırılmış aslında sıkıntısı o muhtemelen maç kondüsyonunda eksik vardır.Lato sakatmış. Bu ne iş?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
estağfurullah