17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Feghouli'yi al artık be neyi bekliyorsun

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga baya yoruldu. Önde arakada ortada. Simdi hem selcuk hemde linnese dikkat etmesi gerek

Belhanda - Feghouli değişikliği gelmeli artık.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Son değişiklik ile Tolga çıksın. Kendisine pas oyununda güvenmiyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

Pas yapacaz diye hızlı atakları yiyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tanju ben de seninle maliyet konusunda aynı düşünüyorum. 10 milyon avro maliyet daha iyi bir oyuncu alınabilirdi dedim hep lakin şu an Belhanda bizim 10 numaramız ve daha en az 6-7 hafta daha vermemiz gerekiyor. Bazen iyi oyuncular uyum sorununu çabuk çözemiyorlar. 11. veya 12. hafta gibi Belhanda konusunda aşağı yukarı net bir yargıya varılır. Şu an yapmamız gereken destek vermek ve izlemek. Umuyorum ki bizi yanıltır ve efsanemiz olabilecek kadar iyi bir performans sergiler.

Abi bende aksi birşey demiyorum ki, Belhanda konusunda daha önce de yazdım bu adam bizim oyuncumuz bu saatten sonra desteklemek lazım diye Sneijder mevzusundan sonra. İzledğim maçlarda gördüğüm sıkıntıyı yazıyorum adam ofansif oyuncu olmasına rağmen top kontrolünde bile sıkıntı var, pasları ve pas tercihleri sıkıntılı bazı özellikler maç oynamakla gelişmez ama yine de bekleyelim bakalım:D

Yine Sneijder diyecekler ama Sneijder temposuz, geriye gelmiyor diyenler Belhanda'nın yavaş olduğunu ve öyle aman aman defansif katkısı olmadığını göremeyecek kadar kör mü acaba?

Neyse umarım maçı kazanırız da haftaya dolu statta 5 de 5 yapıp keyifleniriz.

Belhanda'da iş yok 4. Hafta ama hala Tudor'un vaat ettiği performansı göremedik.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt