- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Feghouli'yi al artık be neyi bekliyorsun
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tekrarını görmeden bişey diyemem ama öyle gelmedi gözüme, Antalya geriye kaçtı.
Feghouli'yi al artık be neyi bekliyorsun
Bu nemli havada o presi yaparsak 30 dakikada takım pert olur.Gecen maclara gore pres kalitemiz cok cok dusuk. Ilginc gercekten
Belhanda - Feghouli değişikliği gelmeli artık.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Selcuk denilen adami neden oyuna aldi maci izleyemiyorum ndiaye sakatlandimi ne oldu?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tanju ben de seninle maliyet konusunda aynı düşünüyorum. 10 milyon avro maliyet daha iyi bir oyuncu alınabilirdi dedim hep lakin şu an Belhanda bizim 10 numaramız ve daha en az 6-7 hafta daha vermemiz gerekiyor. Bazen iyi oyuncular uyum sorununu çabuk çözemiyorlar. 11. veya 12. hafta gibi Belhanda konusunda aşağı yukarı net bir yargıya varılır. Şu an yapmamız gereken destek vermek ve izlemek. Umuyorum ki bizi yanıltır ve efsanemiz olabilecek kadar iyi bir performans sergiler.
Taktiksel. Bence orta sahanın kontrolünü ele almak istiyor. Tolga'yı da ortaya çekti zaten değişiklik sonrası, Belhanda sola daha yakın.Selcuk denilen adami neden oyuna aldi maci izleyemiyorum ndiaye sakatlandimi ne oldu?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi