17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Allahım neden ? Neden ? Nedennnnnnnn? Tudor neden ??????? Neden bekliyorsun ?? Nedennnnnnnnnnnnnnn??????????

Başka orta sahamı var diyene cevaptır. Çıkar Tolga'yı al Selçuk'u illa lazımsa sola çek belhandayı. Ndiaye ortada kalsın. Kusura bakmayın ama Tudor bildiğin yeteneksiz. Yaptığı her hamle hata... maçı benim gibi izliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kotu manada demedim rdas, haklisin macin gaziyla biraz ters yorum olmus kusura bakma. Ben sadece Tarik - Linnes karsilastirmasina biraz abartarakta olsa oraya parmak basmak istedim. Kisisel anlama yani. Ama dedigin gibi biraz ayip oldu. Ozur dilerim :hat:

Not: yazarkende ben kim yapmis yorumu felan diye bakmiyorum. Direk yoruma yorum yaptim. Dedigim gibi kisisel degildi amacim

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
No problem sayın iddacı arkadaşım..Benim nazarımda hiçbir futbolcu babamın oğlu değil.ben forumda herkesin aynı şeyi düşünmesinin istenmesine hayret ediyorum.muslera konusunda olsun linnes konusunda olsun herkes linç etmeye çalıştı..ama yılmam kolay kolay doğru bildiğimi her şeraitte söylemeye devam..

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yan toplarda bu kadar zayıfken 10 tane korner verirsek golü de yeriz. İşi gücü bıraksın bu takım, sabah akşam yap top çalışsın 1-2 hafta. Birde hani "fikstür avantajı yoktur derler" ya, nasıl yok biz eylülde, kargalar ocakta Antalyada maç yapacak.

Bence Antalya'nın neredeyese maç boyunca hiç bir oyın anlayışını sahaya yansıtamamış olması Galatasaray'ı topu onlara vererek oyunu kontrol etme noktasına getirdi, böylelikle hata yaptıkları an cezayı kesebilecektik ancak yine bir orta ile gol yedik..

Birde Badou'nun yapamadığı ama bizim Selçuk'tan yapmasını beklediğimiz şey ne olabilir?..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öyle kötü oynadik ki, bu performans haftaya icerde oynayacagimiz kasimpasa macinin doluluk oranini negatif yönde etkiler.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Skora yatmak ne abi oda yok ki. Iyi oynarsin, atarsin golünü yatarsin. Bok gibi oynamisiz zaten neyin üstüne yatiyoruz şansa bir gol bulduk bi pasla.
Organize olamadık ki. Ndiaye kalıp belhanda ciksaydi olurduk ama net

En mantıklı hamle 60.dk da Selçuk hamlesi yerine Feghouli ile Belhandayı değiştirmekti iki kanatda da kontraya hızlı çıkacak adam olurdu ve orta sahada gereken dinamizm Ndiaye ile sağlanırdı. Yanlış değişiklikle hem sahada yürüyen Belhanda oyunda kaldı ve yanına Selçuk gibi temposuz bir adam aldın hemde kanatlardan topu alıp götürecek ofansif gücü artıracak Feghouli oyuna almamış oldun....

Yenilmemek önemli ama bize hiç yakışmadı bu kadar geri çekilmek gücümüz var üstelik. Ayrıca Rodrigues oyunu bazen çok bozuyor bana mı öyle geliyor. Belhanda kötüydü kabul etmek lazım.

Koskoca 97 dakika tek isabetli şut, 0 korner. Rakip 10 korner atmış 1 puan iyidir.
1 puan kimin umrunda bu kadar rezil futbolu gördükten sonra bütün moralimizin içine etti hıyarlar. yıllar sonra takıma güvenmeye başlamışken daha önce oynadıklarının onda birini oynayamadılar bugün. bi takımın kötü oynadığı zamanlar olabilir ama tam kadroyken bu seviyede bi takıma karşı bukadar kötü oynamak rezilliktir

21551967_1625496230854667_4113715546470434993_o.webp

Herşeye rağmen iyi durumdayız sakin.

Selçuk kadar karaktersiz bir adam gelmemiştir bu takıma. Yediğimiz golde resmen sabote etti.

Üst seviye bir solbek + üst seviye bir on numara ve üst seviye teknik direktör ile seneye tam bir cl takımı oluruz.

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt