17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

ulan Galatasaray 3lerken girmeyen adamlar bir anda online oldu şu maçtan sonra. Enteresan ya

Tudordan bi halt olmaz. Belki içerdeki nispeten kolay rakiplere karşı bol gollü galibiyetler aliriz ama derbi ve zor deplasmanlarda bisey yapamayacağız bence. Eğer biz olmayacaksak Umarım başakşehir olur şampiyon şu tinercilerden nefret ediyorum

Bence ölçü olamaz bu. Deplasman korkusunu yenmesi lazım Tudorun. Karabüktede aynıydı. Manciniye benziyor bu yönüyle :) Umarım hatalarından ders çıkarır ve şampiyon oluruz. İnanıyorum olucaz.

Italyan ekolu. Deplasmanda yenilmiemek 1. Hedefleri. Bu bize uymuyor. Tudorun deplasman karnesi hep zayifti. Umarim degisir.

Birde golün öncesine bakarsak. Biz yerleşmeden hızlı kullanıyorlar. O Maicon pozisyon alamıyor. Denayer erken davrandı ama top arkaya gitti.
Evet zaten golü yememizin sebebi bu, yoksa iki maçtır hava toplarında gayet iyiydik. Direğe adam almak opsiyon ama bu sefer ortada eksik kalıyorsun, oradan yersin. Topu uzaklaştırırsın, direkteki oyuncu uyur çıkmaz ofsaytı bozar. Bir anlık refleks ile eli ile keser penaltı artı kırmızı kart.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yanliz antalya savunmayi okadar acmisken feghouliyi daha erken almamak nekadar mantikli onuda düsünmek lazim.

1) Tudor her ne kadar sistem oturtmada iyi olsa da, hamle yapmada ve maca mudahale etmede zayif
2) Selcugun bu takimda yeri yok
3) Latovlevici, Denayer ve Feghouli 11'e kazandirilmali

Bu oyuna ragmen Antalya deplasmaninda 1 puana sukredilmelidir. Bizi uzen ve geren bu oyun olmalidir. Antalyayi boyle bulmusken tepelerine cikmaliydik.

Ayrica bu hafta bizim onde oldugumuz macta puan birakmamiz, 10 kisi kalan bjknin de 3 puani kapmasi canimi cok sikti.

Kötü futbol, kötü oyuncu değişiklikleri... Ne yapacağız takımı ve hocayı mı öveceğiz anlamadım ki.

1 tane, DEPLASMANDA, BE, RA, BER, LİK,
alındı diye ne gömüyorlar ya baksana.. sizin sari lacivert, siyah beyaz renklerinizi

anlamadim su bu zemin niye bukadar bokdan. daha 4 hafta önce antalya belekde tatildeydim riu kaya palazzoda. Oranin cim zemini bile cok cok daha iyidi.

Tespitler

1- Tolga yetenek olarak bu takimda ancak Ndiayenin yaninda oynayabilir. Ancak Fernando orada oldugu icin Tolga bu takimda ancak yedek olur.
2- Tudor oyun okuma ozurlusu. Bu macta en son cikacak adam Ndiayeydi. Takimda tek pres yapan adami hemde rakibi kendi ceza sahasi yayinda karsilarken oyundan cikarip yerine Selcuk gibi fizik kalitesi ve top kapmasi zayif bir adam aliyorsun olacak is degil yani.
3- Belhanda sol acik oynamaz elinde rodriquez ve feghouli varken
4- Ayaklarimiz yere basmali. Bu mac net bir sekilde gosterdi ki onemli deplasmanlarda cok zorlanacagiz. Son 40 yilin en iyi kurulmus takimi oldugumuz gorusune katilmiyorum.

Maçın kötüleri
Belhanda
Linnes
Tolga
Tudor

Sonuç: sağlık olsun ders alınmalı.

Yahu sinirlendik ettik küfür ettik de takımı gömmek ne demek!

Tudor Selçuk'a güvenmiş olabilir. Bu maçtan onu geçiren ona güvenen Tudor yüzünden değil sabotaj eden Selçuk yüzünden puan kaybettik. Tudor akıllanıp akıllanmadığını gelecek hafta göreceğiz. Selçuk'a güven olmaz!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok fazla geri yaslandik

Badou oyundan erken alindi

Feghouli oyuna gec alindi

Linnes berbat oynadi, hep onun tarafindan korner geldi, hic agresiflik yok adamda, umarim Latovlevici en kisa zamanda oynar

10 kornerin 9'u onun tarafından geldi. Çok yetersiz kalıyor maalesef

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet zaten golü yememizin sebebi bu, yoksa iki maçtır hava toplarında gayet iyiydik. Direğe adam almak opsiyon ama bu sefer ortada eksik kalıyorsun, oradan yersin. Topu uzaklaştırırsın, direkteki oyuncu uyur çıkmaz ofsaytı bozar. Bir anlık refleks ile eli ile keser penaltı artı kırmızı kart.

direkteki adam her zaman en son opsyondur senelerdir izliyorum ve orda o oyuncular hep top cikardigini hatirlarim.
yani zarardan fazla yarar orasi kesin.

bitane yorumcu cikipta bu soruyu sorumuyor niye hep ayni tarz golleri yiyorsunuz diye.
yok takik yok oyuncu degisikligi yok su yok bu ama bunu aklina geirebilen yok.
Abicim sen her seferinde işe yaramayacak bişeye takılıyorsun. Direğe adam almanın bir başka riski penaltıya ve kırmızı karta sebebiyet verebilecek olması. Son iki maçta takım hava toplarında gayet iyiydi, bugün yenen gol tamamen hızlı kullanılan korner ve defansın uyuması. Yani direklere oyuncu koyan bir takım olsak bile büyük bir ihtimalle direk oyuncuları bile yerinde olmayacaktı.

Geri
Üst Alt