17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Ali Ece:"Tudor son 24 deplasman maçında 6 galibiyet almış."

1-0 öne geçtikten sonra gol yiyene kadar beklemek kadar salakça bir hareket olamaz.
Antalya doğru düzgün kapanmadan gevşek gevşek oynuyordu. 10 dakika tempo yapsak çok rahat 2'yi atardık.
Ndiaye oyunda kalıp Feghouli girmeliydi.

Hadi bunları yapmadın be hey gerizekalı, bari golü yer yemez soksaydın Feghouli'yi!!!

Tudor büyük takım hocası değil. Her deplasman ecel terleri dökeriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kötü oynadık bunda nem, zemin falan her türlü şey etkili ama tudorun oyuncu müdahaleleri felaketti. Herşeye rağmen kazanabilirdik ama Tudor engelledi. Umarım ders çıkarır bir daha böyle aptalca kayıplar yapmayız

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ndiaye çıkarma belhanda çıkar fegouli sok
Gerry Gomis Fegouli
Tolga Ndiaye
Fernando

Yap bitir işi bu kadarmı zor

????GALATASARAY????

Sorun Belhanda da degil. Sorun bizim tek kanat akiniyla sinirli bir takim olmamiz.Zayif anadolu takimlarina presle falan bir sekilde halledersin isi ancak kadrosu iyi olan takimlara Tolga yetmez sol acikta.

Ali Ece:"Kanat oyuncuları listesinde bakınca babası gelmiş Feghouli. 87.dakika oyuna alıyorsun."

Ali Ece:"Ndiaye yerine Tolga çıkmalıydı. Papaz sürekli pilav yemez. İyi oynadı diye sol tarafta sürekli oynatılmaz."

Ali Ece:"Kazanan takım ile devam edilir derler ama Serdar Aziz hariç."

10 kisi kalınca Cenk'i alıyordu Şenol, golü atınca vazgeçti. Bizimki ndiaye gibi pres yapan dikine giden adamı çıkarıp Selcuk'u aldı. Bu farktan bahsediyorum

Cenk girecekken kırmızı yedi ve defans aldı oyuna daha sonra gol geldi yanlış konuşmayalım

biraz önce kendin bi ihtimal dedin yani o topu cikarmanin yüzdesi yükselmis oluyor.
ozaman birde öyle denesinler arkadas, hep ayni sekil golmu yenir.
O ne kadar bir ihtimal ise, ortada bir hatta iki adam eksik ile gol yemekte bir ihtimal. Bunun dışında direkte ki adamın refleks sebebi ile topu elle kesme riski var, yani penaltı artı kırmızı kart.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kahnın dönemi ile şimdiki dönem farklı sayın renktaşım. Diyorum ya bugün yenen golde hiç bir şey işe yaramazdı, rica ediyorum aç izle tekrar pozisyonu. Top havadayken bizim defans daha yerleşmemiş vaziyette.

bende diyorum direkler en kolay ve hizli kapatilcak notka kornerlerde.
en azindan önemlerini almis olursun.
sacma yorum kahnin döneminde muslera gibi adcik birakan kaleci yokmuydu direkleri.
ama kahn bu önlemini aliyordu ve cogu zaman lahm olsun baska oyuncu olsu orda topu cikariyordu.
neyse bu senin görüsün benimki farkli ve aslinda her zaman kornerlerde ayni golü yememiz beni hakli cikariyor.

Son düzenleme:
Cenk girecekken kırmızı yedi ve defans aldı oyuna daha sonra gol geldi yanlış konuşmayalım

2 kere alacaktı önce kırmızıyı görünce giremedi, aradan birkac dakika geçti yine girecekti gol olunca almadı. Yorum yaparken tam izleyip yapalım

Şu 'tükürdüğünü yalamamak' saçmalığından kurtulması gereken çok kişi var forumda...

Endişelerimi belirttiğim futbolculardan Maicon günün iyilerindendi mesela; Belhanda' yı yine beğenmedim, bu performansı asla yetmez...Çok beğendiğim Fernando, Mariano, Ndiaye de kötüydü bu defa...

Burada bir oyuncu hakkında belirttiğimiz görüş genel ve o anki durumuna yöneliktir. Dün beğendiğiniz adam bugün kötüyse, kötü demek zul gelmesin, tersi için de geçerlidir bu dediğim...

''Geriye yaslanma'' tabirinin de boku çıkmış durumda. Skoru elde edene kadar önde oynayıp, sonrasında defansa çekilen takım için söylenir bu söz. Golü atana kadar hücum mu oynadık sanki?...Kötü bir maç oldu, iklim şartları vs ancak yan faktör olabilir. Demekki varsayıldığı kadar güçlü, rakipleri silindir gibi ezecek bir kadromuz yok henüz. Umarım malum birkaç futbolcunun form tutup katkı vermesiyle özlediğimiz karakterli futbolu oynayabilir takımımız...

O ne kadar bir ihtimal ise, ortada bir hatta iki adam eksik ile gol yemekte bir ihtimal. Bunun dışında direkte ki adamın refleks sebebi ile topu elle kesme riski var, yani penaltı artı kırmızı kart.

direklere adam almamanin tek dezavantaji kontraya cikamamak olablir.
cünkü kaleye gömülüyorsun, ama gol yicegime kaleyei tamamen kapatirim ve kontraya cikmam.

1-0 öne geçtikten sonra gol yiyene kadar beklemek kadar salakça bir hareket olamaz.
Antalya doğru düzgün kapanmadan gevşek gevşek oynuyordu. 10 dakika tempo yapsak çok rahat 2'yi atardık.
Ndiaye oyunda kalıp Feghouli girmeliydi.

Hadi bunları yapmadın be hey gerizekalı, bari golü yer yemez soksaydın Feghouli'yi!!!
adamda hala büyük takım hocası refleksleri yok anadolu takımı yönettiğini sanıyor. büyük takım hocası golü yiyince saniyesinde hücumcu sokar oyuna bu 5 dakika bekledi

sakin olalım kötü değiliz.,
Sıcacık havada leş gibi bir zeminde selcuğa rağmen 1 puan aldık takım daha iyi olucak geçen yılki takım olsa 3 tane yemiştik.Bir beraberlik aldık diye takımı yerden yere vurmak doğru değil.Antalya kötü bir takımda değil unutmayalım osmanlı sivas kayseriden kat be kat iyiler.
Biraz insaflı olun oynanan mücadeleden az pozisyon vermekten bahsedin.İçerde kasımpaşayı yeneriz zaten.Selçuk işallah seneye filan gider bu arada ruhsuz herif.

direkteki adam her zaman en son opsyondur senelerdir izliyorum ve orda o oyuncular hep top cikardigini hatirlarim.
yani zarardan fazla yarar orasi kesin.
Bunu bu kadar kolay söylemek yanlış. O oyununun orada olması sebebi ile, ortada eksik kalınması sebebi ile yenilen gollerin sayısını ölçmek gerekir bunu demek için. Yine ben çizgide ki oyuncu yüzünden kalecinin çıkarabileceği kaç topun gol olduğunu gördüm, bir anlık refleks yüzünden penaltı kırmızı kart gördüm. Ama tekrar ediyorum, bugün gol bu yüzden yenmedi, defans uyudu ve hazır değildi.

Ali Ece:"Kanat oyuncuları listesinde bakınca babası gelmiş Feghouli. 87.dakika oyuna alıyorsun."

Ali Ece:"Ndiaye yerine Tolga çıkmalıydı. Papaz sürekli pilav yemez. İyi oynadı diye sol tarafta sürekli oynatılmaz."

Ali Ece:"Kazanan takım ile devam edilir derler ama Serdar Aziz hariç."

Nerde konusuyo ali ece?

Badou niye çıktı, fikri olan?

Geri
Üst Alt