17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Serdar'ın sakatlığı kötü oldu 3. hakkı hemen kullanmak istemedi herhalde hoca yoksa kesin Feghouli değişikliği daha erken olurdu.

direkler en cabuk kaptabilcegin nokta.
diregi kapatan oyuncu yerine bilir ona göre acik olmaz orda.
Direkleri kapatacak oyuncular şu anda takımda kim, linnes ve Rodriguez. Rodriguez hücum oyuncusu, Gomis bile daha ceza sahasına yeni gelmişti. Linnes ön direğe geçmiş olsaydı, yakın olduğu için ama Rodriguez henüz gelmemiş olsaydı ne olacaktı. İddia ediyorum, defans daha çabuk yerini alsaydı bu golü yemezdik, çünkü iki maçtır hava toplarında doğruları yapıyoruz.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu bu kadar kolay söylemek yanlış. O oyununun orada olması sebebi ile, ortada eksik kalınması sebebi ile yenilen gollerin sayısını ölçmek gerekir bunu demek için. Yine ben çizgide ki oyuncu yüzünden kalecinin çıkarabileceği kaç topun gol olduğunu gördüm, bir anlık refleks yüzünden penaltı kırmızı kart gördüm. Ama tekrar ediyorum, bugün gol bu yüzden yenmedi, defans uyudu ve hazır değildi.

yanlis cünkü köseye giden bi sutu kaleci cikaramaz imkansiz gibi birsey ama oyuncu orda cikarabilir cünkü tam diregein oldu noktada.
neyse dedigim herkesin görüsü farkli bu yüzden bu tartisma sabaha kadar devam eder :D
kesek bi macta böyle deneslerde izlesek ozaman anlardik kimin hakli oldugunu, neyse.

Direkleri kapatacak oyuncular şu anda takımda kim, linnes ve Rodriguez. Rodriguez hücum oyuncusu, Gomis bile daha ceza sahasına yeni gelmişti. Linnes ön direğe geçmiş olsaydı, yakın olduğu için ama Rodriguez henüz gelmemiş olsaydı ne olacaktı. İddia ediyorum, defans daha çabuk yerini alsaydı bu golü yemezdik, çünkü iki maçtır hava toplarında doğruları yapıyoruz.

rod ve linnestir diyemesin.
marianoda var genelde bekler kapatir oralari.
ama zaten sorun oraya bakan oyuncu olmamasi.
inan bana eger bi direkte linnes digerinde mariano olsa bukadar kolay olmaz bu kornerler.
neyse.

Haftaya kadroda bir kaç değişiklik yapmamız şart umarım Tudor tutturmaz aynı kadroyu oynatacam diye Serdar-Denayer ve Tolga-Feghouli değişikliği şart...Ofansif anlamda takıma hareketlilik şart Belhanda biraz daha insiyatif almalı....

bende diyorum direkler en kolay ve hizli kapatilcak notka kornerlerde.
en azindan önemlerini almis olursun.
sacma yorum kahnin döneminde muslera gibi adcik birakan kaleci yokmuydu direkleri.
ama kahn bu önlemini aliyordu ve cogu zaman lahm olsun baska oyuncu olsu orda topu cikariyordu.
neyse bu senin görüsün benimki farkli ve aslinda her zaman kornerlerde ayni golü yememiz beni hakli cikariyor.
Yani şu pozisyonda defansın uyuyor olmasının hiç bir payı yok öyle mi? Üstelik takım iki maçtır hava topu vermiyorken? Senin mantığına göre iki direği kapatmak gerekir. Birini Linnes kapattı diyelim, yakın olduğu için geldi ön direğe dikildi. Rakip hızlı kullandığı için direğe geçebilecek bir diğer oyuncu olan Rodriguez yetişemeyip direğe geçemeseydi ne olacaktı?

Son düzenleme:
Beyler bakıyorum da ilk puan kaybında forumun çoğu hemen karamsar bir havaya bürünmüş. Bu telaş nedir arkadaşlar her takım gibi biz de puan kaybedecektik. Şu da bir gerçek kimse inkâr etmesin bu aksam maç berabere değil de biz galip gelseydik kimse tudor u konusmayacakti.
Bence bu puan kaybı iyi oldu. Özellikle tudor kazmasinin kendine çeki düzen vermesi lazım oyunu okuması gerçekten de sıfır.

Ndiaye yi çıkar git yerine selcuk kazmasini al. Gölü attiktan sonra da böyle bir takımı geriye yasla inanılır gibi değil şaka gibi. Maalesef bu aksam kötü oynadık ve böyle bir oyuna göre bu aldığımız 1 puan çok bile. Önemli olan bundan sonra daha dikkatli olmak ve tudor efendinin yaptığı hataların farkına vararak böyle bir takımı bir daha geri çekmemeyi ve skorun üzerine yatmaya çalışmaması gerektiğini algilayabilmesi. Cümle alem golün geleceğini anladı bir o tavuk gibi kenardan maçı seyretti durdu.
Bu aksamlik hepimize geçmiş olsun artık önümüzdeki maçlara bakmaliyiz.

Son düzenleme:
Yani şu pozisyonda defansın uyuyor olmasının hiç bir payı yok öyle mi? Üstelik takım iki maçtır hava topu vermiyorken? Senin mantığına göre iki direği kapatmak gerekir. Birini Linnes kapattı diyelim, yakın olduğu için geldi ön direğe dikildi. Rakip hızlı kullandığı için direğe geçebilecek bir diğer oyuncu olan Rodriguez yetişemeyip direğe geçemeseydi ne olacaktı?

hadi ben birsey bilmiyorum, benim dedigimi ligtv yorumcusu metinde demis mactan sonra.
GS 2 sendir ayni sorunu yasiyor diye.
daha demin etmis yorumu.

düzeltmenin tek yokü direge adam almak veya muslera cizgida durmaya vazgecip gelen toplara müdahale edecek.

Son düzenleme:
Aslında tam beklediğim gibi bir maç oldu. Tam havaya girmişken milli maç arası bozdu biraz. Zemin ve hava sıcaklıgı etkiledi.
Tudor saçmaladı,Selçuk sabote etti. Çok bişey beklemedım zaten.

34/34 olmazdı ve bu oyunu bir daha görmicez buna adım kadar eminim. Kasımpaşa ( e) bursa (d) karabük (e) bu üç maçtan allah'ın izniyle 9 puan çıkaracağız. Bjk zorlu fikstüre giriyor elbette puanlar kaybedecektir. Bjk kadıköy'de yenilir sonra leipzig maçı sonrada trabzon maçı var.

????GALATASARAY????

Neyse artik olan oldu. Tudor'un ya kulağı çekilsin ya da vursunlar tekmeyi. Deplasmanda bu şekilde korkakça oynamaz Galatasaray.

Duran top sorunu yok,sorun rakibin 10 tane korner kazanmasi.

10 kornerden birinin gol olmasi normal

Benim 10 dakika önce dedimi simdi tivibu sporda söylüyorlar. Antalyadaki cogu otelerin bu antalyasporun sahasindan daha iyi zemini var.Olacak sey degil, böyle zemine ceza vermen lazim.
Ben riu kaya palazzoda kaldim belekde müthis saha vardi.

Geri
Üst Alt