17/18 H:4 | Fenerbahçe 2-3 Başakşehir | MS | 9 Eylül

Bol kartlı bol sakatlı bol seksli olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Al maci icin rotasyona gider mi bilmiyorum ama as kadrosu ve konsantrasyonlu basaksehir top eder feneri

Süper Lig'de cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe-Başakşehir maçını Fırat Aydınus yönetecek.

Süper Lig'de cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe-Başakşehir maçını Fırat Aydınus yönetecek.

Fırat varsa fb bankolar bankosu bu hafta.

Beraberlik çıkar Başakşehir bu Fenere yenilmez

Hakemler genel olarak iyi degiller ama Firat Aydinus sapitmadigi sürece fena mac yönetmiyor aslinda.
Ligde Galatasarayin maclari disinda mac izlemiyorum ama bizim maclarda felan öyle pek fena degil.

Firat da eyyamcilar siralamasinda bayagi yukarida. Hic sevmiyorum su Türk hakemleri.

Yabanci sinirlamasi üzerine bu kadar konusulacagina tam aksine bence yerli sinirlamasi hakkinda ve yabanci hakem kullanim hakkinda konusulmali.

İki takım arasındaki güç farkı hakem etkisinden daha ağır basıyor. Başakşehir zayıf rakibine yenilmez.

Firat da eyyamcilar siralamasinda bayagi yukarida. Hic sevmiyorum su Türk hakemleri.

Yabanci sinirlamasi üzerine bu kadar konusulacagina tam aksine bence yerli sinirlamasi hakkinda ve yabanci hakem kullanim hakkinda konusulmali.
O kadar kötü mü yahu?
Bizim maclarda pek bir yamugunu hatirlayamadim.

Geri
Üst Alt