17/18 H:4 | Fenerbahçe 2-3 Başakşehir | MS | 9 Eylül

Ozan gol atar ve bütün Fenerliler U dönüşü yapar.

sent via GSC

Bol sakat, bol kart, kısır maç ve beraberlik istiyorum. Bize en iyisi bu gelir.

?❤️

Kadıköyde olmasa verilmezdi haklısın ama şansa bala top geldi çarptı ele

Ya ona bakarsan penaltıdan sonra çok üstün oynamalarına rağmen 3. gol gelmedi,Vardar maçında yedikleri ilk maç ikinci gol ve ikinci maç ilk gol tam rezalet.Fener balı tabiri bence geçmişte kaldı biraz.Derbilerde hala belli istatistikleri var ona lafım yok ama normal lig maçlarında falan artık o yok.

Berabeerlik ciksin yeter. Muhtemelen basak oynar golüde atar ama fb ne yapar eder dandirik bir pozisyondan gol bulur.

Son düzenleme:
Ya ona bakarsan penaltıdan sonra çok üstün oynamalarına rağmen 3. gol gelmedi,Vardar maçında yedikleri ilk maç ikinci gol ve ikinci maç ilk gol tam rezalet.Fener balı tabiri bence geçmişte kaldı biraz.Derbilerde hala belli istatistikleri var ona lafım yok ama normal lig maçlarında falan artık o yok.

Anadolu takımlarına karşı yok doğru ama bu maçta olur başaklar üstün oynayıp maçı kaybedicek

Başşağın oynayıp Fener'in 1-0 veya 2-1 kazanacağı bir maç gibi görünüyor.

Maçın sonucu zerre ilgilendirmemekle beraber, eğer oynarsa bu akşam Emre B.oğlunun performansını bilhassa takip edeceğim.

Başak parolayı hatırlatır 1-3.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekibimizin sezonu 5. bitirecegi zurnaligina imza atan sendin diye animsiyorum

Benim olumsuz yorumlarım yok demedim ki,ama senin olumlu bir yorumuna rastlamak mümkün değil neredeyse.2. haftadan sonra dahi Bjk'nin şampiyonluğu hususunda hemfikir kalalım minvalinden bir mesajını hatırlıyorum sanki.

Geri
Üst Alt