17/18 H:4 | Fenerbahçe 2-3 Başakşehir | MS | 9 Eylül

İnşallah seyircisiz oynama cezası vermezler çünkü Bjk ile içeride oynuyorlar gelecek maç. Bjk'nin puan kaybetmesi lazım. Yine bala döte alırlar bjk'den 1 puan ama seyirci olmazsa zor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yıllardır mac izlerim bizim liglerde ilk defa mac icinde ilahi adalet denen seyin var olduguna sahit oldum.

Şöyle düşünün,ceza sahası dışından bir takımın oyuncusu sert bir şut çekti ama bu şut rakip defansın ayağından sekip çapraza doğru açıldı ve ofsayttaki başka bir oyuncu bu topu gol yaptı.Bu gol ofsayt olarak değerlendirilir.Fenerin golü de bu şekilde gerçekleşmiş bir goldür ve ofsayt verilmesi gerekir

Aşağıda belirtilen durumlarda, topla oynayarak veya rakip oyuncuya müdahale ederek bulunduğu pozisyondan avantaj elde ederse, > top, kale direkleri, üst direk veya bir rakip oyuncudan geri döndüğünde veya sektiğinde > top, herhangi bir rakip oyuncu tarafından bilerek kurtarıldığında Ofsayt pozisyonunda bulunan bir oyuncu eğer topu bilerek oynayan bir rakipoyuncudan alırsa (rakip oyuncu tarafından yapılan bilerek kurtarma dışında), budurum “bulunduğu pozisyondan avantaj elde etmek” olarak değerlendirilmez.

Gol nizami diyen arkadaşlar tekrar okusunlar bunu

Yataykıt hocam bişeyler dedi ama yine anlamadım ne dediğini.O parmağını yanağına koydugu duruşu yokmu 3.golü yediğinde gülmekten karnıma ağrılar girdi.:asd22:

avcının konuşmasından uyuz oldum..
fazla nazik gibi sankii:allecto:

bugün yaşanmış

566.jpg

bu kadar önemsemeyin ya kendi maçımıza dönelim,zevk vermiyo fener

Ben kendimi bildim bileli Fenerbahçe böyle maçları kazanırdı hatta devreye 1-2 gidince de yine bir şekil döner diyordum. Bu basit bir mağlubiyet değil, eğer biz iyi gidersek Fenerbahçe daha çok karışır. Beşiktaş şampiyon olunca kimse önemsemiyor o yüzdende hesap vermek zorunda kalmıyorsun ama biz olursak bayağı kelle gider. Aynı şeyin tersi olsa bizim içinde geçerli bu.

Maç beklenen şekilde bitti. Başakşehir küçümsenecek takım değil. Fenerden kadro olarak da, organizasyon olarak da iyiler.

Bu maçın berabere bitmesini isterdim açıkçası. Başakşehir'in tek dezavantajı; Avrupa ve Lig bu yaşlı kadroyla nasıl gidecek? Onun dışında eksikleri yok.

Santrforlarına top ulaşmıyor basbaya, bir Valbuena var.. Onuda iyi marke ettikten sonra şifre çözülüyor.

Defans evlere şenlik, bek, stoper, kale bitik.

Hani oldu da Valbuena adamından kurtulup ortayı açtı, Janssende yükselip kafayı çaktı golü attı.... Her an gol yemeye meyilli defansları var. 2 dk. Sonra yerler

Erman T: Fenerbahcede herkes herkese gösteriyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt