17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

10 kornerin nerdeyse hepsi sol kanattan linnesin dışarı atamamasıyla geldi

ilk 4 haftada sol tarafımız hic calısmadı üstüne üstlük bütün atakları ordan yiyoruz,öneriniz nedir tudor bey,zevkmi alalım bundan

Takımda taktik yok.Eforla oynuyoruz ve gomisle tolgayı ceza sahasına sokup gol atmaya uğraşıyoruz.Belhanda gomis e yakın oynayıp daha fazla sorumluluk almalı ve kanatları beslemeli.Yoksa işimiz zor bu maçta.

Lato oynayacak duruma geldiyse vakit kaybetmeden takıma monte edilmeli Feghouli ile birlikte.

Yav basinda cikan her seye inanmayin

Mac kadrosu aciklansin, her seyi goruruz ve anlariz zaten

Bu tudor'dan hoca olmaz.Eğer antalya maçındaki beraberliği musleraya bağlamışsa geçmiş olsun şampiyon filan olamayız.
Renkdas ne kadar karamsarsin .
Musleranin yan toplara cikip almasi gerektigini kayseri ve Antalya macindaki yedigimiz gollerin Muslera hatasi oldugunu unutmamak lazim. Bu beraberligi ona baglamak degil eksiklik gidermek. Ne yani takimca cok kotuyduk Nando senin de cukun sagolsun mu demesini bekliyorsun anlamadim ki.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feg-gomis-belhanda birbirine yakin oynamasi lazim
Feg suan tek umut

Renkdas ne kadar karamsarsin .
Musleranin yan toplara cikip almasi gerektigini kayseri ve Antalya macindaki yedigimiz gollerin Muslera hatasi oldugunu unutmamak lazim. Bu beraberligi ona baglamak degil eksiklik gidermek. Ne yani takimca cok kotuyduk Nando senin de cukun sagolsun mu demesini bekliyorsun anlamadim ki.

Yan toplarda zaafı var musleranın bu doğru.Ancak Antalya maçında 2 tane %100 lük gol pozisyonunu kurtardı.Benim demek istediğim alınan sonuçların muslera ya bağlanmaması gerektiği.Böyle haber sızdırdıklarına göre muslerayı öne atmaya çalışıyorlar büyük hata yapıyorlar.Şubattan beri Takımın başında tudor var hala bir sistemi ve taktiği yok beni karamsarlığa iten bu.

Son düzenleme:
Yan toplarda zaafı var musleranın bu doğru.Ancak Antalya maçında 2 tane %100 lük gol pozisyonunu kurtardı.Benim demek istediğim alınan sonuçların muslera ya bağlanmaması gerektiği.Böyle haber sızdırdıklarına göre muslerayı öne atmaya çalışıyorlar büyük hata yapıyorlar.Takımın sistemi ve taktiği yok.
Antalya maci ozelinde haklisin ama ilk 3 mac takimim sistemi taktigi yok demek haksizlik olur . Takim yeni td genc. Zamanla oturacaktir her sey daha net belli olacaktir. Keza ben puan kaybinda Muslerayi gunah kecisi cikaracak cesareti kimsede goremiyorum cunku Muslera vs X e girilirse o X Metin Oktay olmadigi surece Muslera kazanir.

Benim takima inancim tam.
Unutmamak lazim Klopp dortmundla ilk sezonunda sampiyon olup sl finaline cikmadi.
Zaman alir bazi seyler.
Tudordan bir klopp bir simeone cikar mi ? Zannetmiyorum ama bizi sampiyon yapabilir oynatmak istedigi oyun cok guclu bir oyun.

yav ne muslerasi kardesim adamlar 10 tane korner kullandilar mal mal 90 dakika geriye yaslanirsan onun ustune birde elfreni selcugu oyuna alirsan golu yersin

Bu tudor'dan hoca olmaz.Eğer antalya maçındaki beraberliği musleraya bağlamışsa geçmiş olsun şampiyon filan olamayız.
Muslera yan toplarda asiri zayif. Hatta hic cikmiyor bile. Bosa bile ciksa etrafindaki rakip oyuncuya biraz korku verir ama o da yok.
Zaten dikkat edin surekli yan top kovaliyor rakipler.
Kimse sonucu bir oyuncuya baglamiyor ama muslera yan toplarda zayif.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Cücüüüüüüüüüüüü

Eyvah hakem Cüneyt'miş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera - Mariano - Maicon - Serdar - Linnes - Fernando - Ndiaye - Belhanda - Feghouli - Rodrigues - Gomis
Bu kadroyu bekliyorum açıkçası ha Tolgayı koyup motivasyonunu düşürmeyelimde diyebilir tabi

Geri
Üst Alt