Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
10 kornerin nerdeyse hepsi sol kanattan linnesin dışarı atamamasıyla geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor, Muslera'nın yan toplarda büyük hatalar yaptığını, çıkış sorunu yaşadığını teknik heyete iletti.Muslera'ya program yazıldı. (Hürriyet)
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renkdas ne kadar karamsarsin .Bu tudor'dan hoca olmaz.Eğer antalya maçındaki beraberliği musleraya bağlamışsa geçmiş olsun şampiyon filan olamayız.
Renkdas ne kadar karamsarsin .
Musleranin yan toplara cikip almasi gerektigini kayseri ve Antalya macindaki yedigimiz gollerin Muslera hatasi oldugunu unutmamak lazim. Bu beraberligi ona baglamak degil eksiklik gidermek. Ne yani takimca cok kotuyduk Nando senin de cukun sagolsun mu demesini bekliyorsun anlamadim ki.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Antalya maci ozelinde haklisin ama ilk 3 mac takimim sistemi taktigi yok demek haksizlik olur . Takim yeni td genc. Zamanla oturacaktir her sey daha net belli olacaktir. Keza ben puan kaybinda Muslerayi gunah kecisi cikaracak cesareti kimsede goremiyorum cunku Muslera vs X e girilirse o X Metin Oktay olmadigi surece Muslera kazanir.Yan toplarda zaafı var musleranın bu doğru.Ancak Antalya maçında 2 tane %100 lük gol pozisyonunu kurtardı.Benim demek istediğim alınan sonuçların muslera ya bağlanmaması gerektiği.Böyle haber sızdırdıklarına göre muslerayı öne atmaya çalışıyorlar büyük hata yapıyorlar.Takımın sistemi ve taktiği yok.
Muslera yan toplarda asiri zayif. Hatta hic cikmiyor bile. Bosa bile ciksa etrafindaki rakip oyuncuya biraz korku verir ama o da yok.Bu tudor'dan hoca olmaz.Eğer antalya maçındaki beraberliği musleraya bağlamışsa geçmiş olsun şampiyon filan olamayız.