17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

Bir Mac puan kaybettik diye hemen sistem ve mentaliteden vaz gecmek olmaz

Linnes yerine latovlevici ve Garry yerine feghouli olur en fazla

Tolga ilk 11 devam edecek

Sistemle alakası yok. Tolga varken sistem işlemiyor ki bozulsun. Gol attı diye oynasın diyecek değiliz, sol taraf kısırlaşıyor

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sistemle alakası yok. Tolga varken sistem işlemiyor ki bozulsun. Gol attı diye oynasın diyecek değiliz, sol taraf kısırlaşıyor

Katilmiyorum sistemle alakasi var bence

Tolga'nin sol cizgide görevi top rakipte oldugu zaman set oyununda rakip sag beki karsilamak onun disinda solda bir görevi yok

Rodrigues'te sag acik oynamiyor mesela,daha cok gezgin forvet rolünde.

Onunda yine ayni sekilde top rakibe gectigi zaman sag cizgide bir görevi var

Takimin fiziksel olarak istatistiklerde birinci olmasinin sebebi Fernando-tolga-ndiaye üclüsü,fiziksel derken ikili mücadele pas arasi gibi istatistikler

Asamoah transferi önemliydi sol cizgi icin,belli ki Linnes'le olmayacak umarim latovlevici tutar.

Katilmiyorum sistemle alakasi var bence

Tolga'nin sol cizgide görevi top rakipte oldugu zaman set oyununda rakip sag beki karsilamak onun disinda solda bir görevi yok

Rodrigues'te sag acik oynamiyor mesela,daha cok gezgin forvet rolünde.

Onunda yine ayni sekilde top rakibe gectigi zaman sag cizgide bir görevi var

Takimin fiziksel olarak istatistiklerde birinci olmasinin sebebi Fernando-tolga-ndiaye üclüsü,fiziksel derken ikili mücadele pas arasi gibi istatistikler

Asamoah transferi önemliydi sol cizgi icin,belli ki Linnes'le olmayacak umarim latovlevici tutar.

Asamoah kilit transferdi. Tam bir joker olurdu bizim için. Sanmıyorum ama devre arası veya sezon sonu umarım alabiliriz.Linnes her ne kadar çalışsa çabalasada yetersiz,Latovlevici oynayabilirse Kasımpaşa maçında hemen başlamalı.

Asamoah kilit transferdi. Tam bir joker olurdu bizim için. Sanmıyorum ama devre arası veya sezon sonu umarım alabiliriz.Linnes her ne kadar çalışsa çabalasada yetersiz,Latovlevici oynayabilirse Kasımpaşa maçında hemen başlamalı.

Mesela Rodrigues hucumda gomis'e yaklasiyor sag acik görevini mariano üstleniyor ve Bunu gayet iyi bir sekilde götürüyor

Ayni etkili oyunu sol cizgide düsün,inanilmaz bir takim olurdu.

Sagli sollu oyun kuran,ortada fiziksel üstünlükle rakibi bogan nefes aldirmayan bir takim

DJvYXJzV4AAMtar.jpg

4.kategori dışında biletler bitmiş full çekeceğiz bu sefer..

Şu maçı kaçırıyor olacağım için büyük bir yıkıntı içindeyim.

Geri
Üst Alt