Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
- 9 Temmuz 2011
- 34.691
- 30.885
- 2.533
Selçuk denen ruhsuzu almasa yetertudor mac icinde hic oyuna karısmasa oyuncu bile degistirmese biz kolay kolay puan kaybetmeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk denen ruhsuzu almasa yetertudor mac icinde hic oyuna karısmasa oyuncu bile degistirmese biz kolay kolay puan kaybetmeyiz
Selçuk denen ruhsuzu almasa yeter
Skoru aldıktan sonra son 10 dakika yuhalamak için soksun o zamanaslında bu macta alsan ve yuhalansın istiyorum ben taraftar delirmis durumda oyuna alırsa kurtuluruz bu keneden
Tribun DergiOnaylanmış hesap @tribundergi 4 dk.
Biraz önce lg tv den antalya maçının tekrarını izledim maçı linnes ve Selçuk vermiş.. Lİnnes o kadar kötü ki 75 den sonra ölmüş antalyayı ayağa kaldırmış yaptığı pas hataları kaptırdığı toplarla.. hele o saçma kornerler inanılır gibi değil ..
Muslera
Mariano - Denayer - Maicon - Latovlevici
Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
Gomis
Eduok
Trezeguet - Neumayr - Murillo
Sadiku - Pavelka
Veigneau - Youssef - Veysel - Popov
Ramazan
Takımın yumuşak karnı sol bek. Umarım latovlevici beklentileri karşılar. Linesten bir tık iyi olsa idare eder. Yoksa sol bek almamamızın bedelini çok fena öderiz.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Linnes 'te bence aynı Tolga gibi hiçbir zaman bir istikrar sağlayamacak o yüzden hiç güvenemiyorum bu ikiliye
Bir maç bakarsın elinden gelen herşeyi yapan bir Linnes&Tolga olur sahada oyunun iki yönünde de elinden geldiği kadar çalışıp iş yaparlar bir anda bakarsın amatör topçuya bağlamış ikiside ...