17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

2 farkli one gecersek selcuk girip muslera'dan pazubandi almali.
cok egleniriz gercekten

Oynadigimiz futbol bazi Galatasaray düsmanlarini titretmeye devam ediyor yorumlardan anladigim kadariyla

Ilk 3 mactan sonra sesi kisilan bu Galatasaray düsmani,ilk puan kaybindan sonra yine calismalara baslamis ama Allah belasini vermis zaten bi tekmede bizden yemesin

DJw1FplW4AAh-V5.jpg

Biraz önce lg tv den antalya maçının tekrarını izledim maçı linnes ve Selçuk vermiş.. Lİnnes o kadar kötü ki 75 den sonra ölmüş antalyayı ayağa kaldırmış yaptığı pas hataları kaptırdığı toplarla.. hele o saçma kornerler inanılır gibi değil ..

trezegenin kanadında kesinlikle garry oynamalı , o herifi 1e1de tutacak sağ bek ligimizde yok 2li 3li sıkıştırmak lazım topla buluşursa

Muslera
Mariano - Denayer - Maicon - Latovlevici
Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
Gomis

Eduok
Trezeguet - Neumayr - Murillo
Sadiku - Pavelka
Veigneau - Youssef - Veysel - Popov
Ramazan​

Macta 2 penalti olur.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz önce lg tv den antalya maçının tekrarını izledim maçı linnes ve Selçuk vermiş.. Lİnnes o kadar kötü ki 75 den sonra ölmüş antalyayı ayağa kaldırmış yaptığı pas hataları kaptırdığı toplarla.. hele o saçma kornerler inanılır gibi değil ..

Linnes 'te bence aynı Tolga gibi hiçbir zaman bir istikrar sağlayamacak o yüzden hiç güvenemiyorum bu ikiliye

Bir maç bakarsın elinden gelen herşeyi yapan bir Linnes&Tolga olur sahada oyunun iki yönünde de elinden geldiği kadar çalışıp iş yaparlar bir anda bakarsın amatör topçuya bağlamış ikiside ...

Muslera
Mariano - Denayer - Maicon - Latovlevici
Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
Gomis

Eduok
Trezeguet - Neumayr - Murillo
Sadiku - Pavelka
Veigneau - Youssef - Veysel - Popov
Ramazan​

Eğer Lato-Rodrigues değilde Tolga-Linnes oynarsa Popov-Murillo ikilisi önde bizim sol kanada göre Latovlevici ne yapar ne derece çare olur bilemiyorum tabi

Geri kalan mevkilerde eğer bizimkiler günlerinde ise üstünüz rahatça ...

Serdar oynarsa oyuncu değişiklik hakkımız 2'ye düşer.

Linnes 'te bence aynı Tolga gibi hiçbir zaman bir istikrar sağlayamacak o yüzden hiç güvenemiyorum bu ikiliye

Bir maç bakarsın elinden gelen herşeyi yapan bir Linnes&Tolga olur sahada oyunun iki yönünde de elinden geldiği kadar çalışıp iş yaparlar bir anda bakarsın amatör topçuya bağlamış ikiside ...

Tolga as oyuncu değil zaten feguli oynamaya başlayınca yedeğe geçicek , linnesle - latoda asamoah gelene kadar idare edecekler başka çare yok

Geri
Üst Alt