17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

Tehlikeli mac hele su Trezeguet yok mu basa bela olabilir

Linnes hafif sakat oldugundan Latov oynayacakmis ilk 11de.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

O his ilk 4 haftada da vardı. Sivas maçında 3-4 atamayız 1-0 olsun bizim olsun demiştin.. Bende 5-1 yada 3-0 biter yazıp. Skoru tutturmutşum

antalya maçında zirve yapmıştı o his ve maalesef puan kaybetmiştik.
geçen seneki galatasaray üzerimde öyle kötü etkiler bırakmış ki tam rahat hissedemiyorum

antalya maçında zirve yapmıştı o his ve maalesef puan kaybetmiştik.
geçen seneki galatasaray üzerimde öyle kötü etkiler bırakmış ki tam rahat hissedemiyorum

Derbiler dışında iç sahada metafiziksel olaylar gerçekleşmesse yani şartlar normalse her türlü kazanır bu takım. Eğer takımdaşlık bozulmassa. Sende haklısın. Benda yazarken çekiniyorum ama yavaş yavaş o güveni sağlıyorum.

Antalya maçı sıkıntı idi hocamız sağ olsun yanıltmadı ama bu maça dair kötü bir hissiyatım yok. Liderin sahasında ve dolu tribünlere karşı sürpriz yapma şanslarını görmüyorum. 1-0 da olabilir 5-0 da o mühim değil 3 puan alırız.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu antalya ile nasıl berabere kaldık akıl sır almıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasipse yarın maçtayım.:gsbayrak:
3-4 sene olmuştur gitmeyeli.:(
Stada su, atıştırmalık yiyecek vs sokmak yasaktı değil mi ?

Evimizdeki maçlar için bu sene pek korkum yok, stad dolu olduğu taktirde ittire ittire bi şekilde alırız. En azından geçen seneki gibi önüne gelen galibiyet alarak gidemez.

Bu sene şampiyonluk yolunda deplasmanlar belirleyici olacak. Tudor'un da deplasman karnesi pek iyi değil. Umarım bu sene hatalarından ders çıkarır.

bu hafta ve bursa maçı tudorun rengini yavaş yavaş belirler. özellikle bursa deplasmanı

DHnn0ZUUwAAl2l8.jpg

Ya ya ye NDiaye ya ya ye

Geri
Üst Alt