17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

a24c83769e55989568f3e99e64713226.jpg

Çok iyi maçtı helal olsun :)

Eksik çok: set oyunumuz yok, Gomis haricinde pozisyon desteği veren oyuncumuz yok, orta sahamız ceza sahasına girmiyor,kanatlarımız bildiğiniz odun....

kornerde dönen topları almalı ndiaye ve fernando.bundan sonra bunu yapmalılar.meloyu arıyo hep gözlerim böyle olunca.

Eksik çok: set oyunumuz yok, Gomis haricinde pozisyon desteği veren oyuncumuz yok, orta sahamız ceza sahasına girmiyor,kanatlarımız bildiğiniz odun....
Set oyunu istemiyor zaten takim . Birisi set oyunu yok diye atti ortaya herkes pesinde.
Olay zaten isi set oyunu oynamak zorunda kalmadan halletmekte.
Takim zaten set oyunundan kaciyor. Surekli dikine bosluklara ve kaleye yoneliyor. Yani bence o bir eksiklik degil.
Ha b plani olmali diyene katilirim ama b plani set oyunu olmali demek yanlis bence.
Gomis harici pozisyon destegi vermek ne demek? Pozisyona girmek mi? Rodridgues ve tolganin en az 1er pozisyonu var ilk yari. Onun disinda evet yukumuzu Gomis cekiyor. Orta saha ceza sahasina daha fazla girmeli ona katiliyorum. Kanatlara ben de bugun cildirdim ama mucadele gucleri bizi ayakta tutuyor. Keske feguliyi valencia zamanindaki halinde izlesek bi su takimda tolgaya daha bi katlanamazdik

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk yarıda şu ana kadarki en iyi oyunumuzu oynadık 2. yarı da iyiydi yine. Özellikle ilk 4 maçta yapamadığımız şeyi bu maçta yaptık; oyunu tamamen rakip yarı sahasına yıkmak. Böyle devam eder umarım..

Ben ikinci yarının bir bölümü dışında takımı en çok bu maçta beğendim. Deli danalar gibi üç dört oyuncu ile rakibe pres yapmadık. Gerektiği kadar pres ve alan daraltarak rakibi baskı altına aldık. Genel olarak daha akıllı oynadık, özellikle Ndiaye.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Set oyunu istemiyor zaten takim . Birisi set oyunu yok diye atti ortaya herkes pesinde.
Olay zaten isi set oyunu oynamak zorunda kalmadan halletmekte.
Takim zaten set oyunundan kaciyor. Surekli dikine bosluklara ve kaleye yoneliyor. Yani bence o bir eksiklik degil.
Ha b plani olmali diyene katilirim ama b plani set oyunu olmali demek yanlis bence.
Gomis harici pozisyon destegi vermek ne demek? Pozisyona girmek mi? Rodridgues ve tolganin en az 1er pozisyonu var ilk yari. Onun disinda evet yukumuzu Gomis cekiyor. Orta saha ceza sahasina daha fazla girmeli ona katiliyorum. Kanatlara ben de bugun cildirdim ama mucadele gucleri bizi ayakta tutuyor. Keske feguliyi valencia zamanindaki halinde izlesek bi su takimda tolgaya daha bi katlanamazdik

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alan boşaltma adam kaçırma işi hep Gomis in üstünde, diğer kanatlar seyrediyor ya da bu kadar destek oluyor işte.

Set oyunu mantığımda baskı kurduğumuzda Ndaiye Fernando ya da belhanda en azından bir pozisyona girmeliydi, giremediler

Sinan Engin: Galatasaray macini arkadaslarimla izledim. Cok keyif aldim, tuvalete gidemedim bir pozisyon kacirmayim diye

:D

Öyle bir sağ bek almışız ki düşman çatlatır be..
Mariano show izledim bu akşam muhteşemdir,bir sağ bek ne kadar iyi oynayabilir ne kadar önemlidir..
Ders verdi ders..

Geri
Üst Alt