Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eksik çok: set oyunumuz yok, Gomis haricinde pozisyon desteği veren oyuncumuz yok, orta sahamız ceza sahasına girmiyor,kanatlarımız bildiğiniz odun....
Hahahahahahahahaahahhaha müthişTakma dişlere bu kadar gördüm, 20 sene önce olsa neler yapardım heyyy be. (diş ve görüş ne alaka deme, küfür ederken ağzımdan fırlayan dişleri tutacağım diye maçı izleyemedim)
Set oyunu istemiyor zaten takim . Birisi set oyunu yok diye atti ortaya herkes pesinde.Eksik çok: set oyunumuz yok, Gomis haricinde pozisyon desteği veren oyuncumuz yok, orta sahamız ceza sahasına girmiyor,kanatlarımız bildiğiniz odun....
Set oyunu istemiyor zaten takim . Birisi set oyunu yok diye atti ortaya herkes pesinde.
Olay zaten isi set oyunu oynamak zorunda kalmadan halletmekte.
Takim zaten set oyunundan kaciyor. Surekli dikine bosluklara ve kaleye yoneliyor. Yani bence o bir eksiklik degil.
Ha b plani olmali diyene katilirim ama b plani set oyunu olmali demek yanlis bence.
Gomis harici pozisyon destegi vermek ne demek? Pozisyona girmek mi? Rodridgues ve tolganin en az 1er pozisyonu var ilk yari. Onun disinda evet yukumuzu Gomis cekiyor. Orta saha ceza sahasina daha fazla girmeli ona katiliyorum. Kanatlara ben de bugun cildirdim ama mucadele gucleri bizi ayakta tutuyor. Keske feguliyi valencia zamanindaki halinde izlesek bi su takimda tolgaya daha bi katlanamazdik![]()
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
[FONT="]Gol kaçıran Galatasaray'ın tribünleri;
[/FONT]![]()
bruma napıyor almanyada süre alabiliyor mu
mutsuzsa devre arası kiralayalım
bruma napıyor almanyada süre alabiliyor mu
mutsuzsa devre arası kiralayalım
Evet, Serdara çok güzel gönderdi, o manyakta tekmeye kafa soktu Gomise çok güzel indirdi. Şu işleri maçın büyük bölümüne yayabilse çok daha güzel olacak.ikinci yariyi kaçirdik
belhanda yine attirmis