17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

Geçen hafta Antalya'ya karşı oynadığımız oyun kabul edilemez ya. Kayseri-Antalya maçını izledim de resmen ofansif oynamayarak kendi ellerimizle vermişiz maçı Antalya'ya..

isimlere bakmak,şu takımın şu futbolcusu yıldız,şöyle yetenekli diyip streslere girmek faydasız ve de oldukca gereksiz.gecen hafta antalya macında gördünüz bunu.o antalyayı bu akşam da izledik ki gecen hafta az biraz hücum etsek net 2-0 3-0lık bi galibiyet alacakmışız.bunu bir kez daha anladık.ha keşke nasri de oynasaymış gecen hafta...bişey farketmezmiş.hücum yapan Galatasaray bu kadro ile her maçı alır ligde.

o yüzden kasımpaşada kimlerin oldugu beni ilgilendirmiyo.ilk 3 haftadaki gibi çıkıp oynamalıyız herkese karşı.

Son düzenleme:
GALATASARAY'IN 11'İ:
Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Latovlevici, Fernando, Tolga, Garry Rodrigues, Ndiaye, Belhanda, Gomis

F.A yazmış

DJyw6vQWkAAKPUn.jpg

NTV Spor'a gore muhtemel 11'imiz:

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Latovlevici
Fernando
Rodrigues - Ndiaye - Belhanda - Tolga
Gomis​

Trezeguet-Neumayr çok tehlikeli adamlar dikkat etmek lazım

Veysel sag bek ve orta sahada oynamiyor muydu yav Eskisehir de hep. Ne zaman stoper yapmislar bu mal herifi.

Neyse stoper oynamasi isimize yarar bizim macta basimiza Stam falan kesilmezse.

Edit: Baktim bizde ve EsEs de toplam 5 macta stoper oynamis, bizde 1 macta oynamis kupa macinda EsEs'de de genelde mecburiyetten oynamis. Kasimpasa'ya geldiginden beri cogunlukta stoper de oynamis ilginc. Bu herifi stopere koyanin beynine tükürmek lazim.

bugün günlerden galatasaray
saat 01.09 dillerde galatasaray
biz galatasaraylılar normal insan olamadık
maç için şehir dışından gelen bütün aslanlara kazasız belasız iyi yolculuklar

İlk 3 haftada oynadığımız bam bam bam oyununun devamını bekliyorum. Belhanda'nın performansı çok önemli.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt