- 16 Haziran 2010
- 208.736
- 162.426
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu kast ediyorum, yine Hidayetin verdiği tepki ılımlı sayılır. Çok fena tepkiler var, gerçekten ilginç.Söyleyebiliyoruz da şaşırtıcı tepkiler geldi.![]()
Onu kast ediyorum, yine Hidayetin verdiği tepki ılımlı sayılır. Çok fena tepkiler var, gerçekten ilginç.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
acıdım adamlaraKasımpaşa Popov: Galatasaray önde basınca hatalar yaptık. Bunu konuşmuştuk ama inanılmaz bir pres yapıyorlar.
Kasımpaşa Popov: Galatasaray oyuncuları fiziki mücadeleyi çok seviyor. Her topta birbirimize girdik ama kazanan onlar oldu.
Kasımpaşa Popov: Galatasaray orta sahada direnci kırıyor. Defans ile Forvet bağlantımız kesildi. Fizik olarak gerçekten çok güçlüler.
Kasımpaşa Popov: Galatasaray'ın pozisyon araları birbiriyle bağlantılı. Bizim bağlantımızı kopardılar. Önlem aldık ama başaramadık.
Kasımpaşa Popov: Galatasaray'ın orta sahası göz açtırmadı. Onları tebrik ediyorum.
Kasımpaşa TD Kemal Özdeş: Galatasaray bu ambiansta inanılmaz oynuyor. Çok konuşmayacağım. Kaliteleri belli, hakettiler.

Yok genel olarak forumda eksikleri dile getirmek ilginç tepkiler görüyor. Halbuki takımın daha da iyi olması için dile getiriliyor.Ne oldu size anlatın bakem, takip edemedim
Orta sahada direnci kırıyor, işte bu kilit nokta. Geçen hafta olmadığı için, özellikle Fernandonun çok fazla geri çekilmesi yüzünden gerçekleşen bir puan kaybıydı. Bugün adam bölgesinde kaldı kaç tane müdahalede bulunup işi orta sahada bitirdi sayamadım.Kasımpaşa Popov: Galatasaray önde basınca hatalar yaptık. Bunu konuşmuştuk ama inanılmaz bir pres yapıyorlar.
Kasımpaşa Popov: Galatasaray oyuncuları fiziki mücadeleyi çok seviyor. Her topta birbirimize girdik ama kazanan onlar oldu.
Kasımpaşa Popov: Galatasaray orta sahada direnci kırıyor. Defans ile Forvet bağlantımız kesildi. Fizik olarak gerçekten çok güçlüler.
Kasımpaşa Popov: Galatasaray'ın pozisyon araları birbiriyle bağlantılı. Bizim bağlantımızı kopardılar. Önlem aldık ama başaramadık.
Kasımpaşa Popov: Galatasaray'ın orta sahası göz açtırmadı. Onları tebrik ediyorum.
Kasımpaşa TD Kemal Özdeş: Galatasaray bu ambiansta inanılmaz oynuyor. Çok konuşmayacağım. Kaliteleri belli, hakettiler.
gecen hafta fernandonun geride olması da hikayeydi bence,biz hücum yapmak istemedik ve maç 1-1 bitti.Orta sahada direnci kırıyor, işte bu kilit nokta. Geçen hafta olmadığı için, özellikle Fernandonun çok fazla geri çekilmesi yüzünden gerçekleşen bir puan kaybıydı. Bugün adam bölgesinde kaldı kaç tane müdahalede bulunup işi orta sahada bitirdi sayamadım.
Renktaş takımı hala tam haliyle göremedik bende eleştiririm yeri gelince ama feguli oynamadan takımda ne eksik ne değil belli olmaz feguli 11 oynasın takımdaki eksikleri önce ben söylerim.Yok genel olarak forumda eksikleri dile getirmek ilginç tepkiler görüyor. Halbuki takımın daha da iyi olması için dile getiriliyor.
Yok genel olarak forumda eksikleri dile getirmek ilginç tepkiler görüyor. Halbuki takımın daha da iyi olması için dile getiriliyor.
Açıkçası sözüm sana değildi, tepkin ılımlı bile denebilir, her ne kadar tepki olsa bile. Çok başka durumlar var esasen onları kast ediyorum.Renktaş takımı hala tam haliyle göremedik bende eleştiririm yeri gelince ama feguli oynamadan takımda ne eksik ne değil belli olmaz feguli 11 oynasın takımdaki eksikleri önce ben söylerim.
Galatasaray düşmanı İhtiyar seniEksik çok: set oyunumuz yok, Gomis haricinde pozisyon desteği veren oyuncumuz yok, orta sahamız ceza sahasına girmiyor,kanatlarımız bildiğiniz odun....