17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

Belhandada Hagi performansi beklemek aptalliktir! net aptal insan oyle dusunur, ikisi farkli tipte oyuncu ve kafaniza sokun belhanda skorer bir oyuncu degil yada o dusundugunuz tarzda 10 numara oyuncu degil. bugune kadar hangi on numara oyuncu bukadar mesafe kosu ve mucadele etti ? yada bukadar ikili mucadele kazanmasi

Bu takimin bukadar coskulu oynamasinin sebebi herkez mucadele ediyor, yalanciktan saga sola kosan oyuncular yok sahada yada korkakca defanstan topu uzaklastiran ne bilim hep geriye oynayan kizoglan oyuncularimizda yok artik.

tabiki insan istiyor sneijder gibi sapkadan tavsan cikaracak 10 numara, yada bruma gibi rakibi maymun edecek oyuncular ama unutmayin bu tip oyuncular oyunun iki tarafini yapamiyor. gunumuz futbolda hem defansiv hemde ofansiv isinii bir arada goturen oyuncularla oynaniyor futbol

Dun Rodrigueze cok ofkelendim, insan bukadarmi beyinsiz olur. adam iki defa topu kornere goturup disari atti. adam hangi adrenalinle oynuyorsa, kan beynine kadar fiskirmis :D
birde dribling ozelligi bir tane , insan biraz driblinglerini gelistirir beee.. birde kafasini kaldirsa, saga sola baksa.

bu adam asla buyuk futbolcu olamaz, derhal devre arasi bir kanat oyuncusu simdiden bakilmali cunku buyuk maclarda biraz beyni olan oyuncu lazim. rodriguez dun takimi cok yordu, her kaptirdigi top rakibe kontra sansi verdi ve orta sahamiz 40 metre bosuna kosular yapip enerjisini tuketti.

Tolga ve G.Rodrigues disinda takim bence gayet iyiydi. Tolga yerine devre arasi Asamoah gelirse, sagda da Fegouli ile takim cosar..

Artık yabancı oyuncu transferi yapılmaz yönetim bu riske girmez bence kadrodan seneye kimleri satarız çalışması çoktan başlamıştır yazık oldu seneye bu takım 3 takviye ile ş.liginde efsane olurdu yazık çok yazık

Atiba mı Fernandao mu Ertem
yani tabiki Atiba adam oynuyor Ertem
hatta Medel mi Fernandao mu Ertem
Tartışmasız Medel İnterde oynuyordu adam Ertem

:asd22::asd22: Bu söylemleri dinledikten sonra TİNERLENDİM ve başka kanala gülerek geçtim

Siz 15 saat sonra 50 kere izledikten sonra yazıyorsunuz ben izlediğimde ilk öyle geldi zaten gol olduktan 30 saniye sonra yazmışım maksimum.osuruktan nem kapmayın.

Artık yabancı oyuncu transferi yapılmaz yönetim bu riske girmez bence kadrodan seneye kimleri satarız çalışması çoktan başlamıştır yazık oldu seneye bu takım 3 takviye ile ş.liginde efsane olurdu yazık çok yazık
Suni gündem yaratıyorlar. Aziz gitsin ali koç gelsin o zaman gör ?

????GALATASARAY????

Her zamanki gibi ilk yarı baskılı ikinci yarı rezalet bir oyun vardı.

Üstüne birde tolga ve rodrigesin beceriksizliği eklenmesi kahrediyor.

Belhanda hala yeteri kadar insiyatif almıyor

Gerçek Kaptan NANDO!
Ilk yarıda yaptığımız tempoyu dünyada kaç takım yapıyor
Bırakta olsun o kadar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o değilde ligin başında 4 takım küme düştü bile seneye tek başımıza stsl de oynayacağız galiba :(

:red: ilk yarı çok iyi oynadık

takımın isteğine bir lafım yok ama bence gereğinden fazla dağınıktık
gereksiz pas hataları yapıldı
ayrıca tolga ve rodrigez bu takımı zehirliyor
freni patlamış kamyon gibi olmaktansa kontrolü her an elinde tutan yarış arabası gibi olmalıyız

bir kuş atasözü:
iki pas yapan takim GS'yi mahveder :D :D

Arkadaslar, benim anlamadigim; hani kasimpasa maci kapali gise olacakti? Beinsports 41 bin diye verdi ekrana seyirci sayisini??

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Arkadaslar, benim anlamadigim; hani kasimpasa maci kapali gise olacakti? Beinsports 41 bin diye verdi ekrana seyirci sayisini??

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Biletler full satılıyo ama kombine sahipleri ne maça geliyo , ne biletini devrediyo o yüzden de fire veriyoruz acilen çözüm bulunmalı buna 9 bin fire çok fazla

Kombine satisini sınırda tutmak veya hic cikarmamak lazim
Baska.cozum yolu yok. Beyzadelerin keyfi yüzünden 9 10 bin kişi maci izlemekten mahrum kaldi

Son düzenleme:
Derbiler harici full 52 bin olmaz illa ki gelmeyenler olur.

Adamlar sırf fener bjk maçı için kombine alıyo buna çözüm getirmedikce 40 bin civarına oynarız ki aslında buda iyi rakam.

TapaTalK

Kombine satisini sınırda tutmak veya hic cikarmamak lazim
Baska.cozum yolu yok. Beyzadelerin keyfi yüzünden 9 10 bin kişi maci izlemekten mahrum kaldi

Benim çözüm önerim,kombine sayısı 15 bin olsun,diğer maç biletleri de uygun olsun kombineye yakın olsun kombineyle aynı fiyatta olmasa da.15 bin kombine alanlar için de minimum bir limit koyulsun.Şu kadar maça gelme zorunluluğu gibi.Gelmeyenlere sonraki sezon kombine satılmasın.

Geri
Üst Alt