17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

İşte bu maçta tudor farki cikti ortaya sene basindan beri yukledigi kondisyonla 65. dk'dan sonra bursanin pili bittikten sonra vurup geçtik.
2 beki cikarip 3-5-2'ye dönmekte cesaret ister.Maçin adami igor tudor.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudorun bendeki etkisi bu dengesiz :D

Maçı değişiklikleriyle tudor aldı ama yasin mariano değişikliği saçmaydı bence neyse kazandık çok şükür

Deplasmanda bursa gibi full seyircili bir takimi 1/0 dan 1-2 yeniyorsan bu takim sampiyon olur aga. Olamasa bile son haftaya kadar kovalar.

Cok sukur derbi oynamadigimiz haftalarda kayipsiz gidiyoruz.

Hakem bence 1 penaltımızı yedi ama çok iyi yönetti. Zırt pırt faul vermediği için tempo kesilmedi maçta. Yoksa Cüneyt Çakır gibi paso oyunu durduran bir hakem olsa maçı bence döndüremezdik çünkü Bursa'lı oyuncular bayıldı resmen 2.yarı. Bizdeki bazı adamlarda harbiden normal insan ciğeri yok bence. Tolga, Fernando, Rodrigues maçın başından sonuna kadar hep aynı tempoda koşuyorlar. Gomis'te çok çalıştı gol atamadı ama.

Bu sezon ilk defa şampiyonluğa inandım 2 sene aradan sonra yine lig tv alıcam.

yasin yeni araba taksidine girdi mac bası almak icin oynattı,baska acıklaması olamaz

İlk yarının ilk bölümünde korktum yine mi geriye çekileceğiz diye ama çok şükür 15-20 dakika içinde bundan vazgeçtik. Bunun dışında verdiğimiz pozisyonlar saçma sapan pas hatalarımız yüzünden oldu. İkinci yarının ikinci bölümünde ve özellikle ikinci yarıda, Fernandoyu ve Ndiayeyi ileri çıkararak rakibe nefes dahi aldırmadık.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şunu da kabul etmek gerekiyor ki orta sahada bu takımın pas kalitesi yüksek değil. Baskı yokken bile hata yapıyoruz, bir de üzerine baskı yediğimizde düşüyoruz tamamen. Bunu çözebilir miyiz çok emin değilim çünkü alternatif olacak oyuncumuz da yok maalesef.

İki golde şut ile ceza sahası dışı güzel güzel :D

İnce ince doğradı, vermediği fauller var. Çok iyi göremedim ama 1 pozisyonda penaltı gibi geldi bana.

Penalti pozisyonu görmedim. Evet, vermedigi fauller var, ama bunlar Kücük ve önemsiz fauller - bazilari faul mu degil mi tartisilir hatta. Oyuncular alismis kendilerini her bir hamlede yere atmayi. Hakemin (oyun akisi acisindan) bu tür pozisyonulara faul vermemesi iyi bence.

İnanılmaz bir galibiyet oldu, hani bu kadar eğrisinin doğrusuna denk geldiği bi maç görmemiştim. Onca saçma sapan hamleyle tamamen çorbaya dönen oyundan galibiyet çıkması olağanüstü birşey. Hala şaşkınım. Öyle ya da böyle şampiyonluk fitilini bu maç ateşlemiş oldu bence.

Muthis kondusyonumuz var bide 70den sonra oyundan dusuyoruz diyorlardi adamlari cikartmadik resmen

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Yanlış olan ne kadroda ?

oturup seninle taktik tartışmayacağım. antalya maçında da aynı hatayı yaptı bu maçta da. şansı vardı bu maçı aldı. feghouliyi bu takıma kazandırmak için hiçbirşey yapmıyor. tolga ve rodrigues leş gibi top oynuyor ama adamın hamle oyuncusu feghouli.

Neyse Bursa'yada koyduk rahat bir şekilde yemeğimizi yeriz.Zaten bu takım her hafta üstüne koyarak kazanıyor.

Geri
Üst Alt