17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Bu arada Fırat'ın bizim maçımızı tarafsız şekilde iyi yönettiği tek maç bence... Bana göre maçın en iyisi.

Oh be çok şükür :D Forumdan takip ediyorum ona rağmen burada kendimden geçtim. Bir de maçı izlesem ne olurdu kim bilir.

Maçtan önce bu maçın özrü olmaz, bu maçı kazanamıyorsak Tudor ile devam etmenin bir anlamı yok demiştim lakin değişikliklere bakılırsa Tudor yine sınıfta kaldı. 1-0 mağlubuz ve Mariano'yu çıkarıp Yasin'i sokup 3-5-2'nin sağı olarak kullanmak nedir aga allasen? Aklı başında hiçbir hoca böyle bir şey yapmaz. 3-5-2'ye dönüyorsan onun sağa kanadı Mariano'dur. Çok şükür son dakikalarda Bursa'nın da pili herhalde bitti ve Feghouli'nin büyük katkısı sayesinde çok şükür ki kazandık. Birazdan özeti izleyeceğim bir de orada bakalım. Ama dediğim gibi Mariano - Yasin değişikliği kadar saçma sapan bir değişiklik görmedim duymadım. En son Drogba -Ceyhun değişikliğinde böyle hissetmiştim. Bu maçın bir şekilde kazanılması Tudor'u doğru hamle yapmış hoca pozisyonuna sokmaz. Ha ama Bursa'nın pili bitip de bizim son yarım saatte maç almamız kendisinin iyi bir hoca olmasa da iyi bir antrenör olduğu gösterir. İyi çalışıtıyor belli ki buna laf yok lakin taktiksel anlamda bu kafayla ne kadar gider bilemiyorum.

Şu an mutluyum çok da bir şey söylemek istemiyorum. Lakin kazanırken de hataları söylemek gerek.

İnanılmaz bir galibiyet oldu, hani bu kadar eğrisinin doğrusuna denk geldiği bi maç görmemiştim. Onca saçma sapan hamleyle tamamen çorbaya dönen oyundan galibiyet çıkması olağanüstü birşey. Hala şaşkınım. Öyle ya da böyle şampiyonluk fitilini bu maç ateşlemiş oldu bence.

Şampiyon takım galibiyeti aldık kesinlikle. Oyundaki sıkıntılar bir yana ama bu maçın alınması gerekiyordu ve geri dönüşle almak muazzam oldu.

2 penaltimizi vermedi, Allah belasini versin bu tetikcinin. Azize el atmis lige gene, acikca belli...

Mariano'yu çıkarmanın hiçbir mantığı yok. Giren oyuncu da Yasin. Feghouli o güzel golü atmasa işimiz çok zordu.

İlk defa duran top harici gol yedik doğru mu ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Tudor haklı çıktı beyler altın değerinde 3 puan çıkardık şu deplasmandan , kazanan daima haklıdır. Nokta

Aymq97.png

oturup seninle taktik tartışmayacağım. antalya maçında da aynı hatayı yaptı bu maçta da. şansı vardı bu maçı aldı. feghouliyi bu takıma kazandırmak için hiçbirşey yapmıyor. tolga ve rodrigues leş gibi top oynuyor ama adamın hamle oyuncusu feghouli.

Feghouli hazır değil saygıdeğer adminim. Hayatında hiç futbol oynadın mı bilmiyorum ama adamın kondisyonu, temposu düşük şu anda. Sakatlıktan yeni çıkmış. Bilgisayar oyunu değil maalesef gerçek hayat, oyuncuları yazıp oynatabilelim. Tolga göbeğe geçtikten sonra gayet iyi işler yaptı. Normal bir kenar oyuncusu gibi top sürüp, çalım atmasını bekleyemeyiz. Tudor'un elinde yeterince alternatif yok. Rodrigues'i oynatmasa, Sinan ve Yasin oynayacak ki onlar daha kötü durumda şu anda. Bugünkü değişikliklerle risk aldı ve başarılı oldu. Biraz köstek olacağınıza destek olun, ön yargılarınızdan arının.

Son düzenleme:
Muslera'nın yan toplara tekrar çıkması da güzel oldu bence. Çıkıp alamayacak bir kaleci olsa bişey demeyeceğim de bizimkinin tek elini bağlasan yine alır o topları. Bu maç hepsine çıktı heralde uyarmışlar.

Geri
Üst Alt