17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Mariano'nun çıkması çok gereksizdi ama Yasin idare etti neyse ki. Müthiş galibiyetti müthiş..

Feghouli nin tercümani nerden bulmuşlar lan google traduction a yazıyor dediğini :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bir oyuncuyu haftada 15 dakika oynatarak sezona hazırlıyosan o oyuncu senin için hamle oyuncusu olur asla ilk 11e yazamazsın. Tolgaya gelince kaptırdığı topları otur izle ondan sonra konuş. Bu köstek olma değil, tinerci miyiz biz. Yanlış olanı söyleyeceğiz bunun köstek olmayla ne alakası var

Feghouli takıma en son geldi, sakat geldi. Bütün hafta bu adamla antrenman yapan ben değilim, sen de değilsin kenardaki Tudor.

:gs::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart:

YOBJ2z.png

yanlıştı değişiklikler netekim bursa dikkatli olsa iki top kaybı vardı çok kritik 2yi aıp bitirebilrlerdi, rodri,tolga çıkıp fig ve eren+yasin falan yapmalıydı gol noktasında kalite artırmamız gerekiyordu sadece
Valla 1-0 yenikken iyi oynuyorduk diyordum. Gercekten skora degil oyuna baktim.

Ama mariano ile lato yu cikarip yerine Fegh ve Yasini kesinlikle anlamadim.

Bu italyan ekolunden gelenlerin taktiklerine hep saygi duymusumdur, taktigin anavatanidir ama inanin Tudorla bunu konusmak isterdim cok.

Cunku hala hicbisekilde bu degisikligi anlamadim.

Bursa başkanına bak 3-4 olurmuş :D

Bizim kaçırdıklarımızı niye söylemiyosun lan

Fener bjk topiginde kuşlar bizle dalga geçiyor diyen sahis nerdesin gir bak antuya haber getir bize cik cik.cik

kapanmış bi bursaya karşı net 8 pozisyona giren ve 2-1 galip gelen Galatasarayla mı dalga geciyolarmış?2.yarı bursa sahada yoktu ayrıca...

İlk 10 dk disinda bence gayet iyi oynadik.gol yedigimizde de iyi oynuyorduk bu kadar riskli oyunda tabi ki kontra olacak. Herseyden onrmlisi en zor 5 6 deplesmandan birinden 3 puanda donduk cok guzel

Feghouli hazır değil saygıdeğer adminim. Hayatında hiç futbol oynadın mı bilmiyorum ama adamın kondisyonu, temposu düşük şu anda. Sakatlıktan yeni çıkmış. Bilgisayar oyunu değil maalesef gerçek hayat, oyuncuları yazıp oynatabilelim. Tolga göbeğe geçtikten sonra gayet iyi işler yaptı. Normal bir kenar oyuncusu gibi top sürüp, çalım atmasını bekleyemeyiz. Tudor'un elinde yeterince alternatif yok. Rodrigues'i oynatmasa, Sinan ve Yasin oynayacak ki onlar daha kötü durumda şu anda. Bugünkü değişikliklerle risk aldı ve başarılı oldu. Biraz köstek olacağınıza destek olun, ön yargılarınızdan arının.
Sakatlıktan çıkalı dört haftaya yakın oldu. Sakatlık öncesi kamptaydı ve ameliyat gerektiren bir sakatlık olmadığı için tedavi programında çalıştığını düşünüyorum.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allah bozmasın çok iyi takımız. Bu maç benim için onemli bir kriter maçıydı. 11-12 sezonunda içerdeki bursa maçının tekrarı gibiydi. O maçtada taraftar tedirgindi. Engin çevirip Elmander atmıştı.

Bu maç gösterdi ki bu takım çok iyi ve lig ilerledikçe takım oturdukça çok daha iyi olacak. Rahat olun arkadaşlar Şampiyonluk yolda inşallah...

Son düzenleme:
Böyle salaklari kim tercüman diye ora çıkarıyor. B

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bu aldığımız galibiyet ve attığımız goller maç boyunca rahat durmayan,sahaya maddeler atan ve Serdar'ı ıslıklayan bursaspor taraftarına gelsin. Nasıl koyduk ama :)

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt