- 21 Eylül 2012
- 6.862
- 5.048
- 1.983
Mariano'nun çıkması çok gereksizdi ama Yasin idare etti neyse ki. Müthiş galibiyetti müthiş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakası yok2 penaltimizi vermedi, aloooo?!?!?!
Bir oyuncuyu haftada 15 dakika oynatarak sezona hazırlıyosan o oyuncu senin için hamle oyuncusu olur asla ilk 11e yazamazsın. Tolgaya gelince kaptırdığı topları otur izle ondan sonra konuş. Bu köstek olma değil, tinerci miyiz biz. Yanlış olanı söyleyeceğiz bunun köstek olmayla ne alakası var![]()
Valla 1-0 yenikken iyi oynuyorduk diyordum. Gercekten skora degil oyuna baktim.
Ama mariano ile lato yu cikarip yerine Fegh ve Yasini kesinlikle anlamadim.
Bu italyan ekolunden gelenlerin taktiklerine hep saygi duymusumdur, taktigin anavatanidir ama inanin Tudorla bunu konusmak isterdim cok.
Cunku hala hicbisekilde bu degisikligi anlamadim.
Alakası yok
Eğitim şart
Fener bjk topiginde kuşlar bizle dalga geçiyor diyen sahis nerdesin gir bak antuya haber getir bize cik cik.cik
Hangi pozisyon penaltı? Objektif olun Galatasaray gözlüğü ile bakma her şeyeKor mu oldunuz Sayin Koc?
Sakatlıktan çıkalı dört haftaya yakın oldu. Sakatlık öncesi kamptaydı ve ameliyat gerektiren bir sakatlık olmadığı için tedavi programında çalıştığını düşünüyorum.Feghouli hazır değil saygıdeğer adminim. Hayatında hiç futbol oynadın mı bilmiyorum ama adamın kondisyonu, temposu düşük şu anda. Sakatlıktan yeni çıkmış. Bilgisayar oyunu değil maalesef gerçek hayat, oyuncuları yazıp oynatabilelim. Tolga göbeğe geçtikten sonra gayet iyi işler yaptı. Normal bir kenar oyuncusu gibi top sürüp, çalım atmasını bekleyemeyiz. Tudor'un elinde yeterince alternatif yok. Rodrigues'i oynatmasa, Sinan ve Yasin oynayacak ki onlar daha kötü durumda şu anda. Bugünkü değişikliklerle risk aldı ve başarılı oldu. Biraz köstek olacağınıza destek olun, ön yargılarınızdan arının.