17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Mükemmel sonuç. Geriye düştüğümüzde nasıl reaksiyon gösteriririz merak ediyordum ilk yarıda ikinci yarıda mükemmel oynadık. Çok sağlam kondisyonu var takımın. Bursa taş gibi takım olmuş çok takımın başına bela olur. Aşırı mutluyum lan !

Feghouli takıma en son geldi, sakat geldi. Bütün hafta bu adamla antrenman yapan ben değilim, sen de değilsin kenardaki Tudor.

1 aydır idman yapıyor takımla saçma sapan konuşma en az 45 dakika oynayacak kapasitede zaten yav git işine. Şu tudorun kredisi yok herhangi bir savunma yapmaya hakkı yok. Bitti uzatma daha.

Ben en çok serdar azizin gol atmasını istiyordum ama olmadı. Bu adam bu şerefsizlere ne yapmış 4.5 milyon Euro kazandırdi gitti daha ne istiyorlar

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

O değil de....
İlk yarıdan sonra ne çabuk sattınız takımı...

Gesendet von meinem Redmi Note 3 mit Tapatalk
Rica ediyorum şunu bir anlayın, takımı satan falan yok, geride olma sebebi ile gösterilen reaksiyon ve eksikleri dile getirmek. Neden bu kadar ağar laflar kullanıyorsunuz bir türlü anlamıyorum. Bir sıfır gerideyken bayram yapılmaz sonuçta.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben en çok serdar azizin gol atmasını istiyordum ama olmadı. Bu adam bu şerefsizlere ne yapmış 4.5 milyon Euro kazandırdi gitti daha ne istiyorlar

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Beyinsizler işte. Alkislayacaklari adamı islikladilar.
İyi seslerini kestik ama yeter bu.

GSCimbom Mobile App

Şampiyon olacak takımların 'bu takım olur' dedirten maçları vardır ya.Bjk'nin kaybettiği ve büyük yara aldığı,Başakşehir'in kaybettiği haftada 1-0 geri düşmesine rağmen deplasmanda maçı çevirdik.Bence diğer 4 galibiyetimizden ziyade bu maç 'olur' dedirten maç.Bu anlarda stresle başa çıkıp 3 puanı almak çok önemli şampiyonluk buralardan geçiyor.

Şükürler olsun şükürler olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yahu vallahi berabere bile kalsak sabaha kadar içimde ukte olurdu şimdi dizimi acıcam kahvemide alıcam miss , yemin ederim şu takım yüzünden hayatımın akışı engelleniyor yenilince filan. Modum çok yüksek şuan çok mutluyum çok şükür.

tolga ortaya cekilmeli ,ndiaye öne atılmalı.ndiaye ligin en cok calım atan oyuncusu trezegetden sonra

Red Report‏ @RedReport_ 25 sn.26 saniye önce
Daha fazla
Bursaspor TD Le Guen: Galatasaray’ın seviyesi belli. Daha üst seviye oynamalısınız.

Geri
Üst Alt