17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

DKgub6YW0AAjtOP.jpg

FLAŞ | Bursaspor TD Le Guen: Orta saha bölgesini kaybettik. Geberdik, öldük. Üzgünüm...

Bursaspor TD Le Guen: Galatasaray’ın seviyesi belli. Daha üst seviye oynamalısınız.

Bursaspor TD Le Guen: Orta saha savaşında direnemedik. Galatasaray ordaki savaşta galip çıkınca bizi sahamıza hapsetti. Kontra yapamadık.

Bunu soylerken abartmiyorum ama hayatimda ilk defa izledigim bir maci tekrardan acip son 30 dakikasini izledim.

Gelecek hafta bjk ve bassak zor maclar oynayacaklar. Biz gorece kolay bir ekiple icerde oynayagiz. Farki açmak icin guzel firsat. Fb ise akhisar deplasmaninda, pek umudum yok.. yabanci siniri aciklamasindan sonra Akhisarin fbye yatacagi kesinlesti benim icin.

Degisik variyasyonlar denemeliyiz. Tolga gibi adamlar zaten bostan korkulugu gibi birsey duran toplarda, oralari karistirip Maicon'a alan acmaya calisabilirler mesela.

Bir de Gomis'i etkisiz buluyorum kafa toplarinda simdiye kadar, tabi bu kanatsizliktan da kaynaklanabilir erken yorum yapmak istemiyorum. Ilk Östersunds macinda dikkatimi cekmisti.

geçen sezon marsilyada vardı golleri kafa ile.videoda görmüştüm.yanlış hatırlamıyosam..bol bol idmanda çalışmalı....bu şu ana kadar bi eksiklik...

Geriden gelerek mesajları okudum. Gerçekten çok ilginç yorumlar var.
İlk yarı 35. dk ya kadar kötüydük. Fakat o dakikadan sonra takım en baskın oyununu oynadı ve en çok pozisyona girdiğimiz maçtı.
Yenilsekte takıma karşı umudumu kesinlikle kaybetmezdim. Ellerinden geleni yaptılar. Hem şansızlık hem de Harunun performası etkili oldu.
Tudor’un değişiklikleri bence felaketti özellikle Mariano. Ama kazanan daima haklıdır.
Hem deplasman olması hem de geri düşüp maçı çevirmemiz mükemmel oldu.
Herkesten naçizane ricam eleştirin ama öldürmeyin kardeşim. Takımda herkes iyi niyetli elinden gelen mücadeleyi veriyor. Lütfen iyi niyetli olup herkese sahip çıkalım.

Herkes çok eleştirmiş ama bence Belhanda en iyi maçını oynadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Enteresan adam ucana kaçana vuruyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru pozisyon alarak vurmakla herkesten yükseğe sıçrayarak vurmak farklı. Birincisi defansif vuruşlarda avantaj sağlar, ikincisi ise ofansif vuruşlar için prim sağlar...O bakımdan başarılı bulduğum biri Lugano' dur mesela. Birileri celallenmesin diye görüşümü belirtmekten kaçınacak yapıda olmadığımı belirteyim...

Degisik variyasyonlar denemeliyiz. Tolga gibi adamlar zaten bostan korkulugu gibi birsey duran toplarda, oralari karistirip Maicon'a alan acmaya calisabilirler mesela.

Bir de Gomis'i etkisiz buluyorum kafa toplarinda simdiye kadar, tabi bu kanatsizliktan da kaynaklanabilir erken yorum yapmak istemiyorum. Ilk Östersunds macinda dikkatimi cekmisti.

aslında gomisin yanına garry 2.forvet gibi girmeye calısıyor taktigimiz bu fakat adamın zeka yetmiyor tabi

iste bu isi en iyi yapabilecek adamlardan birini aldık ve golünü attı bugun

feghouli klasik kanat adamı degil o yüzden feg düzenli oynadıkca gomis isin hamallıgından kurtulacak

Geri
Üst Alt