- 2 Temmuz 2011
- 140.108
- 60.193
- 5.628
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enteresan adam ucana kaçana vuruyorDenenmeli mutlaka. Ancak beklentim pek yüksek değil, iyi sıçrayamıyor...
Kesinlikle, birak maç kazandirmayi kupa kazandırır senede 6 7 gol extradan duran toptan gelse sorun çözer.
Su ana kadar sadece 1 gol oldu.
Frikikleri saymıyorum.Sadece korner 6 7 gol olmali en az.
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maçın en iyisi imiş istatistiklerdeFernando kötü oynadı...
Degisik variyasyonlar denemeliyiz. Tolga gibi adamlar zaten bostan korkulugu gibi birsey duran toplarda, oralari karistirip Maicon'a alan acmaya calisabilirler mesela.
Bir de Gomis'i etkisiz buluyorum kafa toplarinda simdiye kadar, tabi bu kanatsizliktan da kaynaklanabilir erken yorum yapmak istemiyorum. Ilk Östersunds macinda dikkatimi cekmisti.
Dogru aslinda ama Antalya ve Bursa maçlarında 20 civari korner attk birak golü adam akıllı kafa vuramadik.aslında 2 tane oldu.maicon,gomisin tolgaya asisti diye hatırlıyorum
Dogru aslinda ama Antalya ve Bursa maçlarında 20 civari korner attk birak golü adam akıllı kafa vuramadik.
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Enteresan adam ucana kaçana vuruyor
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Degisik variyasyonlar denemeliyiz. Tolga gibi adamlar zaten bostan korkulugu gibi birsey duran toplarda, oralari karistirip Maicon'a alan acmaya calisabilirler mesela.
Bir de Gomis'i etkisiz buluyorum kafa toplarinda simdiye kadar, tabi bu kanatsizliktan da kaynaklanabilir erken yorum yapmak istemiyorum. Ilk Östersunds macinda dikkatimi cekmisti.