17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Duran top dışında gol yemeyiz yine.Gomis'in işi zor olacak Titi-Ekong ikilisiyle mücadele etmek zorunda kalacak hücumda Belhanda'nın performansı sonucu belirler.
İçimden geçen skor 0-1

Bu takım 34 maçın en az 27-28'inde gol bulur gibime geliyor.Performansı kaç gol yiyeceğimiz belirleyecek.

Teksaslılar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz :

Bursaspor taraftarının gücünü tüm Türkiye’ye bir kez daha göstereceklerini belirterek “Biz Galatasaray karşılaşmasına bir kırılma, bir final maçı olarak bakıyoruz. Karşımızdaki rakip formda ama bizde günden güne çok daha iyi oynuyoruz. Takımımız lige iyi başlayamasa dahi daha sonra oynadığı futbol ve skor anlamındaki tatmin edici gücü ile bizleri oldukça mutlu etti. Bu maçı kazandığımız takdirde fikstüre bakınca çok iyi bir seri yakalayabileceğimizi düşünüyorum. Taraftarımız maça forma veya yeşil renkte tişört ile gelsinler ki tribünlerde bir uyum yakalayalım. Oyuncular sahada işini yapsın bizler tribünde görevimizi yapacağız” ifadelerini kullandı.

zor bir deplasman olacak
hem sahada
hem tribünde

gücümüzü, enerjimizi iyi harcayarak sesimizi duyuracağız

hey oley ultrAslan ultrAslan

ne zaman bizle maclari olsa, böyle degisik bir sekilde bileniyorlar gaza geliyor falan. kuslarla oynadiklari zaman böyle bir duruma sahit olmadim. bana mi öyle geliyor yoksa bunlar bize karsi extra mi bileniyor?

Galatasaraylı yiğit gelcek mi acaba

ne zaman bizle maclari olsa, böyle degisik bir sekilde bileniyorlar gaza geliyor falan. kuslarla oynadiklari zaman böyle bir duruma sahit olmadim. bana mi öyle geliyor yoksa bunlar bize karsi extra mi bileniyor?

Fenere bjk'ye karşı daha beterler.

ilk 15 dk da 1 gol sıkıştırıp susturacaksın

Hiç alakası yok ki maç sonuçları da bunun aksini ispatlar nitelikte.Geçen yıl biz Bursa'dan 6 puan alırken 2 maçta 8 gol atmışız.Fener 1 puan almış misal.Hatta 2 tane saçma penaltı olmasa Bjk'den de puan alacaklarmış deplasmanda.

Ulan ne ara çıktı da ne ara bitti be?Yine pis işler dönmeye devam ediyor.Kaldık mı yine kahvehaneye?:mad:

Ünsal 2 bilet ayarla be

maalesef yapamam ya. herkesin bileti var, bilet arama zaten karaborsadan satarlar, alan da maça gider. Ama gelecek maçlar için istersen ayarlarız

Ulan ne ara çıktı da ne ara bitti be?Yine pis işler dönmeye devam ediyor.Kaldık mı yine kahvehaneye?:mad:

16.00 'da çıktı 16.04 gibi bitti

Goztepe Passoligiyle gidebiliyosam maçlara gidecem

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gidebiliyorsun
fenerbahçe passoligiyle felan da gidebilirsin
onun için takım takım passolig çıkarttılar akıllı yiğitcim

bursalı oglanlar rahat durun 3 puanımızı verin

Fegholui de idman formasına göre geçen hafta 11 di

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç çok müthiş bir atmosferde oynanacak.Hava durumu, stat, zemin, dolu tribünler, atmosfer, hem bursanın hem de bizim form durumumuz bunlara etken.

Bizim açımızdan bu sezonun şuana kadar ki en kilit ve test maçı olacak.

Bu zorlu deplasmandan alacağımız galibiyet hele ki etkili bir oyunla alacağımız net bir galibiyet sezonun devamı açısından belirleyici olacaktır.

Umarım oyun nasıl olursa olsun kazanarak döneriz ve yolumuza dolu dizgin devam ederiz.

Başarılar Galatasarayım.

Cikip kendi oyunumuzu oynarsak 5-0 da kazanabiliriz. Antalyada gibi geri cekilip savunma oyunu oynarsak 3 paun ruya olur.

Geri
Üst Alt