17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

“Galatasaray’ın B planı yok” diyen canım spor medyası; önce bi desene: “A planı ağır geldi”... Samimi olun, sonra futbolu öğrenirsiniz..

Bülent Timürlenk

şikecilerin maçındaki skor aydınusun performansına direk etki edecektir.

13 kişi çıktığımız için hükmen mağlup oluruz.

DIjMZpOW0AAQGQK

Bu maçta alınacak 3 puan demek şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstermek demek.Kasımpaşa maçındaki gibi hücumda saçmalama lüksümüz yok

Cok merak ediyorum Baskaninin yaptigi aciklamadan sonra teknik direktör kac yabanci ile sahaya cikacak.

Taktik denmez ona dizilis denir, taktik ile dizilis arasinda fark var. Dizilise pek kafa takmamak lazim mac esnassinda oyuncular statik durmuyor ki.

Anlik 4-1-4-1 seklinde olur 4-3-3 seklinde fazla takilmamak lazim.
Biz dizilis diyoruz ama cogu yerde sistem olarak geciyor.

ÖZEL - Galatasaray'da uygulanan 'oyuncu koruma programı' kapsamında bu hafta Maicon ve Badou Ndiaye 2 gün boyunca antrenmanlara çıkmadı. (Futbol Arena)

Taktik denmez ona dizilis denir, taktik ile dizilis arasinda fark var. Dizilise pek kafa takmamak lazim mac esnassinda oyuncular statik durmuyor ki.

Anlik 4-1-4-1 seklinde olur 4-3-3 seklinde fazla takilmamak lazim.
Dizilişte 4 1 4 1 gibi gözüküp orta sahayı kontrol etmek için 3 6 1 gibi oynarsın taktik olur. Senin bahsettiğin şey maç başlangıcındaki diziliş. Yerine göre bu taktik gereği değiştir. Gol atmak için oyuna defans çıkarıp sağ açık alıp dizilişi değiştirirsen bu taktik olur. Hatta taktik değişiliklik olur. Ben oyuncuların statik durmasından falan bahsetmedim. Fernando'nun defansın arasına girme taktiğinden bahsettim.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Dizilişte 4 1 4 1 gibi gözüküp orta sahayı kontrol etmek için 3 6 1 gibi oynarsın taktik olur. Senin bahsettiğin şey maç başlangıcındaki diziliş. Yerine göre bunu taktik gereği değiştir. Gol atmak için oyuna defans çıkarıp sağ açık alırlp dizilişi değiştirirsen bu taktik olur. Hatta taktik değişiliklik olur. Ben oyuncuların statik durmasından falan bahsetmedim. Fernando'nun defansın arasına girme taktiğinden bahsettim.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando'yu daha fazla orta sahaya entegre etmeliyiz, bence daha fazla katki saglar. Pas alisverisi icin geriye gidiyor ama bana kalirsa buna öyle cok da ihtiyacimiz yok cünkü Mariano da Fernando da Ndiaye de kolaylikla topu ileri tasiyabileyen oyuncular.

Fernando'yu daha fazla orta sahaya entegre etmeliyiz, bence daha fazla katki saglar. Pas alisverisi icin geriye gidiyor ama bana kalirsa buna öyle cok da ihtiyacimiz yok cünkü Mariano da Fernando da Ndiaye de kolaylikla topu ileri tasiyabileyen oyuncular.

Fernando'yu öne atarsak Ndiaye geri gelmek zorunda kalır Kasımpaşa maçındaki gibi. Ama Lato ve Mariano ilerde rahat rahat takılır. Bu taktik opsiyonu maç maç kullanmamız lazım. Zorlu deplasmanlarda Fernando'nun daha geride olduğu opsiyon işe yarayabilir.

Geri
Üst Alt