17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Fernando'yu öne atarsak Ndiaye geri gelmek zorunda kalır Kasımpaşa maçındaki gibi. Ama Lato ve Mariano ilerde rahat rahat takılır. Bu taktik opsiyonu maç maç kullanmamız lazım. Zorlu deplasmanlarda Fernando'nun daha geride olduğu opsiyon işe yarayabilir.
Fernando ne kadar geriye giderse, rakip bizi o kadar kolay geri iter.
Stoperler orta yuvarlaga yakin durmalilar, Fernandoda onlarin önünde rakip sahanin ilk bölümünde.
Defans yaparken bile stoperler ve Fernando rakibi kademeli olarak kendi yari sahamizin ortasinda karsilamalilar.
Rakip ceza sahasina ne kadar cok yaklasirsa tehlike o kadar büyük olur.

Son düzenleme:
Feghouli'nin, ancak 3 hafta sonra ilk 11'de başlayabilecek seviyeye gelebileceği öğrenildi. (beIN SPORTS)

Yok artik adamin sakatligi geceli kac hafta oldu.
Üstelik bu adam eski takiminda kampada katildi.

Bu hafta derbide puan kayıpları olacaktır. Bu maç ekstra öneme sahip, mutlaka kazanmamız lazım.

Cıktı ama sonra sakatlandı can alıcı yerde sonra tekrar sil-baştan başladı programa

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hazirlik kampi gecirmis birisi kirik gibi, diz gibi agar sakatlik gecirmedikce cok fazla düsüs yasamaz.
Ameliyat gerektiren sakatliklar disinda tedavi sirasinda bile calisma yapiyorsun.
Feghouli icin cok agar bir sakatligi oldugu aciklamasi yapilmadi.
O yüzden ben bu üc hafta isine inanmiyorum.

Hazirlik kampi gecirmis birisi kirik gibi, diz gibi agar sakatlik gecirmedikce cok fazla düsüs yasamaz.
Ameliyat gerektiren sakatliklar disinda tedavi sirasinda bile calisma yapiyorsun.
Feghouli icin cok agar bir sakatligi oldugu aciklamasi yapilmadi.
O yüzden ben bu üc hafta isine inanmiyorum.
Tudor geçen söyledi mac sonunda önemli bir sakatlığı atlattı diye
Ona çok ihtiyacımız olacak şampiyonluk yolunda kilit oyuncu olarak görüyorum

Tudor geçen söyledi mac sonunda önemli bir sakatlığı atlattı diye
Ona çok ihtiyacımız olacak şampiyonluk yolunda kilit oyuncu olarak görüyorum

Sakatligi yine önemli bir sakatlik olabilir ama ameliyat gerektirmedigine göre agar bir sakatlik degil.
Yani tedavi programi ile atlatilabilen bir sakatlik, ve bu program cervesinde bile calisma yapiyorsun.
Bundan bagimsiz bu adam sakatligini atlatali üc hafta falan oldu galiba.
Buna üc hafta daha koy ediyor alti hafta.
Sen hic Ameliyat gerektirmeyen sakatliklar sonrasi bir oyuncunun anca alti haftada tam olarak hazir oldugunu gördün mü

Sakatligi yine önemli bir sakatlik olabilir ama ameliyat gerektirmedigine göre agar bir sakatlik degil.
Yani tedavi programi ile atlatilabilen bir sakatlik, ve bu program cervesinde bile calisma yapiyorsun.
Bundan bagimsiz bu adam sakatligini atlatali üc hafta falan oldu galiba.
Buna üc hafta daha koy ediyor alti hafta.
Sen hic Ameliyat gerektirmeyen sakatliklar sonrasi bir oyuncunun anca alti haftada tam olarak hazir oldugunu gördün mü
Adale yirtiklarida oluyor
Koşu yapamadığın hergün geriye gidiyorsun
Salon çalışması ile saha çalışması çok farklı şeyler

Adale yirtiklarida oluyor
Koşu yapamadığın hergün geriye gidiyorsun
Salon çalışması ile saha çalışması çok farklı şeyler

Ben böyle bisey daha önce hic görmedim, alti hafta.
Neyse ben hala dogru olduguna inanmiyorum.

Neye inandığını soylede bilelim o zaman
2 haftası zaten tedavi süreci

Ercan tedavi sürecinden bahsetmiyorum.
Bu adam sakatligini atlatip antrenmanlara baslayali üc haftayi bile gecmis, demin üc hafta diye tahmin etmistim.
Düsün Eyüpspor maci yirmi gün önce ayin ikisindeydi ve bu adam o macta rakip ne kadar gücsüz olsa bile bir yari oynadi.
Yani o mactan önce sakatligini atlatip antrenmana basladi, bir ay kadar olmus, milli takim arasindan önce diye hatirliyorum hatta.
Simdi üc hafta sonra tam hazir hale gelecek diyor bu eder yedi hafta.
Bu sana mantikli geliyorsa bisey diyemem.

Son düzenleme:
Ercan tedavi sürecinden bahsetmiyorum.
Bu adam sakatligini atlatip antrenmanlara baslayali üc haftayi bile gecmis, demin üc hafta diye tahmin etmistim.
Düsün Eyüpspor maci yirmi gün önce ayin ikisindeydi ve bu adam o macta rakip ne kadar gücsüz olsa bile bir yari oynadi.
Yani o mactan önce sakatligini atlatip antrenmana basladi, bir ay kadar olmus, milli takim arasindan önce diye hatirliyorum hatta.
Simdi üc hafta sonra tam hazir hale gelecek diyor bu eder yedi hafta.
Bu sana mantikli geliyorsa bisey diyemem.
4 5 kilo fazlalığı var
Ayriyeten temposunu bilenler bilir bu değil
Ben şahsen hazır olduğunu düşünmüyorum
Altında fazla şey aramanın anlamı yok
Herkes 11 başlamasını istiyor doğal olarak
Lakin teknik kadro kadar ne durumda olduğunu bilemeyiz

Biz dizilis diyoruz ama cogu yerde sistem olarak geciyor.

O kalıplaşma ile alakalı. 3-4-3 ve 4-3-3 oynayan takımlar sürekli olarak topu kontrol etme ve pas odaklı futbol oynarlardı biraz da o sayede oturdu.

Mesela City de 3-5-2 oynuyor Chelsea. İkisinin sistemi aynı dersen saçmalık olur.

Diziliş ve sistem farklı şeyleri ifade eder yapacağın taktik değişiklerle de diziliş ve sistemin dışına çıkabilirsin. Dolayısıyla hepsi değişken olabilir.

4 5 kilo fazlalığı var
Ayriyeten temposunu bilenler bilir bu değil
Ben şahsen hazır olduğunu düşünmüyorum
Altında fazla şey aramanın anlamı yok
Herkes 11 başlamasını istiyor doğal olarak
Lakin teknik kadro kadar ne durumda olduğunu bilemeyiz

Yahu altinda bisey aradigim falan yok, haberin dogru olduguna inanmiyorum diyorum.
Sonucta toplam 7-8 haftadan bahsediyoruz, 7-8 haftada yaz tatili yapmis olan bütün bir takimi hazir edersin.
Bu haberin mantigi nerede diyorum, baska bisey aradigim yok.

Geri
Üst Alt