17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Screenshot_2017-09-24-10-49-17.webp

Azmin sonu pes etmedim ve bileti aldım.Çok mutluyum lannnnnnn :cimbombom::cimbombom:

Puan durumuna plakayı yazıyoruz.

Ligde tek nağmalup takım biz kaldık

Kazanmamız lazım kabul ama 1 puan da çok fazla üzmez bizi
İki zor deplasmandan yenilmeden dönmekte önemli sonuçta evinde hayvan gibi pres yaparak kayıpsız gidiyosun

TapaTalK
Böyle bakarsak her deplasman zor geçer yalnız. Fener 3 tane zorlu maçını oynamışken Bursa'ya zor deplasman gözüyle bakarsak 9-14 arası 6 puanla çıkarız o süreçten.

alana seyir halindeyiz

armanın olduğu her yerdeyiz!

heyya heyya heyya
ultrAslan ultrAslan

Böyle bakarsak her deplasman zor geçer yalnız. Fener 3 tane zorlu maçını oynamışken Bursa'ya zor deplasman gözüyle bakarsak 9-14 arası 6 puanla çıkarız o süreçten.
Zor maçlarda nasıl reaksiyon gösterdiğimizi bu maçta görürüz diye düşünüyorum

Şöyle bi durum var fener iyi oynamıyo yani her an bi anadolu takımı gelip kadıköy'de vurup geçebilir

Biz öyle değiliz iç sahada
Onun için zorlu deplasmanlardan alınacak puan iyi dedim

TapaTalK

herkes puan kaybetmişken biz böyle haftalarda kazanamayız beyler ama hadi inş

Zor maçlarda nasıl reaksiyon gösterdiğimizi bu maçta görürüz diye düşünüyorum

Şöyle bi durum var fener iyi oynamıyo yani her an bi anadolu takımı gelip kadıköy'de vurup geçebilir

Biz öyle değiliz iç sahada
Onun için zorlu deplasmanlardan alınacak puan iyi dedim

TapaTalK
Yok anladım da kastım şu şimdi Bursa zorluysa zaten 4 kafa takım zor üstüne Bursa gibi de 5 takım daha var desek onlar da zorlu 10 zorlu deplasman oluyor en az.

Böyle bakarsak da iç sahada maçların hepsini kazanıp kalan dış saha maçlarını da kazansak bile şampiyonluk sıkıntı oluyor.

Bu tür maçları mutlak yenmemiz lazım bizim zaten sanırım son 5 sezondur yenilmedik orada.

dün gökhan gönül > mariano , ardından atibamı tolgamı tartışması yaşadığım atibayla fernandoyu kıyaslamayan cenkin gomisten iyi olduğunu söyleyen ucuza tiner alan bjkli kardeşime selam olsun, japonların ürettiği robot sizden daha zeki

Yok anladım da kastım şu şimdi Bursa zorluysa zaten 4 kafa takım zor üstüne Bursa gibi de 5 takım daha var desek onlar da zorlu 10 zorlu deplasman oluyor en az.

Böyle bakarsak da iç sahada maçların hepsini kazanıp kalan dış saha maçlarını da kazansak bile şampiyonluk sıkıntı oluyor.

Bu tür maçları mutlak yenmemiz lazım bizim zaten sanırım son 5 sezondur yenilmedik orada.
En son 11/12 de 1:0 kaybetmiştik yanlış hatırlamıyorsam Batalla atmıştı. Ondan beri hiç yenilmedik. Yoksa Bursa deplasman karnemiz iyi değildi sanırım bu "yenilmemezlik serisine" kadar.

sent via GSC

MARİANO MAİCON SERDARLAA NDİAYE GOMİS BELHANDAA KAPTANIMIZ MUSLERAYLA YÜRÜYORUZ ŞAMPİYONLUĞA!! :cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom:

Bursa'yı 5 senedir tokatlıyoruz ama ilk defa böyle 45 bin seyircisine karşı oynayacağız test maçı

Yok zorlu deplasman dediğim fener bjk trabzon harici antalya gibi kalitesi yüksek takım bursa ve konya'da taraftarı sebebiyle onun dışında şurdan 1 puan alsak iyidir diyebileceğim takım ve atmosfer yok.

Başakşehir'i zorlu deplasman içine sokmuyorum ha evde oynamışsın ha dışarda pek farkı yok o anlamda

TapaTalK

Bu maçı kaybedebiliriz kabul edebilirim ama nasıl olur, direkten döner, çizgiden çıkar, olmayacak işler olur, kısacası oyun olarak yapmamız gerekenleri yaparız ama şans yanımızda olmaz, son vuruşu yapamayız amenna. Ancak ezik büzük bir oyunla alacağımız bir beraberlik bu mağlubiyetten daha kötüdür bence çünkü standart edineceğiz bunu gidişat onu gösteriyor, x bir takım bile bizimle evinde oynarken "zaten deplasmanda kötüler abi" algısını onlara yerleştirmemiz lazım onun adına iyi bir oyun gerekli.

Süper Lig'de forması en çok satılan oyuncu Gomis olmuş. 85 bin Gomis forması satılmış.

Geri
Üst Alt