Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.414
- 95.743
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bakarsak her deplasman zor geçer yalnız. Fener 3 tane zorlu maçını oynamışken Bursa'ya zor deplasman gözüyle bakarsak 9-14 arası 6 puanla çıkarız o süreçten.Ligde tek nağmalup takım biz kaldık
Kazanmamız lazım kabul ama 1 puan da çok fazla üzmez bizi
İki zor deplasmandan yenilmeden dönmekte önemli sonuçta evinde hayvan gibi pres yaparak kayıpsız gidiyosun
TapaTalK
Ekli dosyayı görüntüle 18098
Azmin sonu pes etmedim ve bileti aldım.Çok mutluyum lannnnnnn :cimbombom::cimbombom:
Zor maçlarda nasıl reaksiyon gösterdiğimizi bu maçta görürüz diye düşünüyorumBöyle bakarsak her deplasman zor geçer yalnız. Fener 3 tane zorlu maçını oynamışken Bursa'ya zor deplasman gözüyle bakarsak 9-14 arası 6 puanla çıkarız o süreçten.
Yok anladım da kastım şu şimdi Bursa zorluysa zaten 4 kafa takım zor üstüne Bursa gibi de 5 takım daha var desek onlar da zorlu 10 zorlu deplasman oluyor en az.Zor maçlarda nasıl reaksiyon gösterdiğimizi bu maçta görürüz diye düşünüyorum
Şöyle bi durum var fener iyi oynamıyo yani her an bi anadolu takımı gelip kadıköy'de vurup geçebilir
Biz öyle değiliz iç sahada
Onun için zorlu deplasmanlardan alınacak puan iyi dedim
TapaTalK
nasıl oldu kardeşim karaborsa mı xd
En son 11/12 de 1:0 kaybetmiştik yanlış hatırlamıyorsam Batalla atmıştı. Ondan beri hiç yenilmedik. Yoksa Bursa deplasman karnemiz iyi değildi sanırım bu "yenilmemezlik serisine" kadar.Yok anladım da kastım şu şimdi Bursa zorluysa zaten 4 kafa takım zor üstüne Bursa gibi de 5 takım daha var desek onlar da zorlu 10 zorlu deplasman oluyor en az.
Böyle bakarsak da iç sahada maçların hepsini kazanıp kalan dış saha maçlarını da kazansak bile şampiyonluk sıkıntı oluyor.
Bu tür maçları mutlak yenmemiz lazım bizim zaten sanırım son 5 sezondur yenilmedik orada.
Yok anladım da kastım şu şimdi Bursa zorluysa zaten 4 kafa takım zor üstüne Bursa gibi de 5 takım daha var desek onlar da zorlu 10 zorlu deplasman oluyor en az.
Böyle bakarsak da iç sahada maçların hepsini kazanıp kalan dış saha maçlarını da kazansak bile şampiyonluk sıkıntı oluyor.
Bu tür maçları mutlak yenmemiz lazım bizim zaten sanırım son 5 sezondur yenilmedik orada.
Karaborsacıya asla para yedirmem.Belki 10 15 kere sistemi giriş çıkış yaparak denedim ve aldım.