17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Paul guen takımını pas pas ettik hala bıt bıt konuşan var
Hemde bursada dolu tribünlere

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. yarının başından itibaren Bursaspor' u dakika dakika daha aciz durumlara düşürmemizi zevkle izledim. Fefghouli' nin şutu gol olmasa maçı kaybederdik muhtemelen. Üzülürdüm ama takıma inancımı kaybetmizdim şahsen. Bravo takım, hep böyle!...

beylerrrr sevincten kudurmussssss halde kendimi evde buldum.ne guzel bir gunbeee...o atmosferde boyle geriye dusup maci çevirmek herkese bir mesaj yolladi takim.en onemlisi takimin direnci olduğunu ve boyle maclari cevirebilecek gucte oldugunu görmek inanılmaz mutluluk verici bir durum.feguli o gölü o dakikada atmasaydi maci falanda alamazdik.ayrica bu feguli denen herifne kadar kaliteli oldugunu birkez daha ispat etti.o anda o baskida o topa o sekilde vurabilcek topcu sayisi azdir.teşekkür ler aslanimm.ayrica tudor büyük risk alip maci almistir takdir ediyorum

EVA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DKgvrH-XcAIo3fG

Adamsin Feghouli, harika bir gol atti, her iki kanatta gercek kanat oyuncularla oynamanin zamani geldi, Tolga ile olmaz artik orda. Feghouli'de artik ilk 11de baslayacak durumdadir herhalde.

Fegholui haftaya 11 tudor açıklamış

[FONT=&quot]Feghouli nin gölünden sonra yedek kulübesinden çorapları ile koşan adam gibi adam Mariano

[/FONT]
DKgtj9XWkAA_5zu.jpg

Deplasmanda 2011-2012 sezonundan sonra bu kadar dominant oynayan bir takımimiz olmamisti. O sezona göre ligin çok daha kaliteli olduğu dusunulurse kolay bir iş değil 40.000 kişi varken istim üzerinde bir takımı geri dusmusken yenebilmek. Karakter koymak gerekiyordu ve koyduk.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gayet doğru ve akıllıca oynadığımızı düşünüyorum, tolga çok kritik top kayıpları yapıp takımı defalarca zor duruma soktu ama işte attığı bir golle bu akşamlık yine bizi susturdu. feghouli gerçekten enfes bir gol attı takıma çok büyük katkı vereceği açık ve derbi haftasında şampiyonluk yolundaki rakibimiz, bu sene rakibimiz olmayacak takım tarafından mağlup edilince çok kritik bir maç haline geldi ve çok değerli bir 3 puan aldık böyle zor bir deplasmandan. tudor doğru hamleyle maçı getirdi, berabere bitseydi yine de tebrik edecektim çünkü ibreyi bize çevirdi değişiklikleriyle. gomis yine çok iyiydi, gol atmasada katkısı büyüktü. çok keyifli bir sezon geçireceğimiz belli oluyor. hakemin bir kaç lehimize vermesi gereken düdüğü çalmaması maçı zor hale getirdi ama olsun böyle daha keyifli oldu. taraftarda en güzel sözü söyledi, lalalalay lalalay lay lalalalay lalalay lalalalay koyduk mu !

not: en çok atan, en az yiyen, namağlup lider.

mactan önce demistim bu mac ligin en kritik macı eger alırsak sampiyonluga ilk defa inanırım ve inanmaya basladım yavastan hemde iyi ve canlı bir oyunla

Tolga orta sahaya geçtiği anda faydalı oluyor.

Deplasmanda 2011-2012 sezonundan sonra bu kadar dominant oynayan bir takımimiz olmamisti. O sezona göre ligin çok daha kaliteli olduğu dusunulurse kolay bir iş değil 40.000 kişi varken istim üzerinde bir takımı geri dusmusken yenebilmek. Karakter koymak gerekiyordu ve koyduk.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bi de çok yeni bi takımız...dahası tolga ve garry gibi iki arkadaşın saçmalıkları ile maç boyunca ugrasmak zorunda kalıyoruz..gollerden oluyoruz....düşünsene şu kadroda 2012den engin ve emre çolak oldugunu abi...

fernando----ndiaye---engin-feghouli-belhanda....veya enginin yerine yine emre çolak...çok iyi olurdu.hem çok koşan,mücadele eden hem de iki iyi yetenekti emre ve engin.onlar gibi 2 oyuncu lazım bu takıma yerli anlamında.

2. yarının başından itibaren Bursaspor' u dakika dakika daha aciz durumlara düşürmemizi zevkle izledim. Fefghouli' nin şutu gol olmasa maçı kaybederdik muhtemelen. Üzülürdüm ama takıma inancımı kaybetmizdim şahsen. Bravo takım, hep böyle!...

Katılıyorum,en iyi ihtimalle 1-1 biterdi karambole vb. Ama şu boldladığım kısım zaten şampiyon olan takımla diğerlerinin arasındaki farkı getiriyor:Kilidi açacak adam ama duran topla ama böyle uzaktan şutla.

Ndiaye yada belhanda sol içe
Tolga fernandonun yanına
Gary kesik fegholui 11

Katılıyorum,en iyi ihtimalle 1-1 biterdi karambole vb. Ama şu boldladığım kısım zaten şampiyon olan takımla diğerlerinin arasındaki farkı getiriyor:Kilidi açacak adam ama duran topla ama böyle uzaktan şutla.
Feghoulinin şutunda atlanılan detay deneyeyim şutu değildi. Bence tam göndermek istediği yere gönderdi. Ben bu yüzden tesadüf olarak değil pozisyon olarak görüyorum ve o şut olmasa denklemine yüzde yüz katılmıyorum,gol için yaratılmış bir pozisyon.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bizim takımda aslında en kritik adam ndiaye bu adamı daha ilerde oynatmamız lazım yanardag gibi adam var elimizde

Feghoulinin şutunda atlanılan detay deneyeyim şutu değildi. Bence tam göndermek istediği yere gönderdi. Ben bu yüzden tesadüf olarak değil pozisyon olarak görüyorum ve o şut olmasa denklemine yüzde yüz katılmıyorum,gol için yaratılmış bir pozisyon.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bursa orayı çok boş bıraktı o ayrı konu da katılıyorum başka türlü gol olmazdı zaten oradan.

Geri
Üst Alt