17/18 H:6 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | MS | 23 Eylül

Gulyano mu guiliano mu her neyse bu adamı fenere geldiğinde Coutinho yapanlar şimdi nerede? Yok 14 asist yapmış müthiş transfer vs. diyenler yine ortalıktan kaybolmuş

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener berbat futbol oynuyo nerenizle izliyonuz la maçı.Medel'in saçma sapan hareketi olmasa şu maçı kazanma ihtimali yoktu orta sahaları berbat

Fener'in bu yuzden kaybetmesini istiyorum.Kazanmak icin yapmayacaklari pislik yok.

ne yapiyorlar abicim? canla basla oynuyor adamlar. esas pislik besiktas. talisca tipik provakotor brezilyali. Cenk Tosun her pozisyonda acaba rakibi nasill gecerim diye degil, ayagimi rakibime nasil takip hakemi kandiririm diye dusunuyor.
Kemik kirmak icin direk ayaga dalan quaresma'nin o kadar sahada kalmasi bence hakemi suca istirak etmekten iceri atmaya yeter.

Daha çok kırmızı kart görmek istiyorum

1-1 bitsin 2 de sakatlık temizzzz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakem fenerbahcemizi resmen doğradı, aksini iddia eden kuş oğlu kuştur.

Valla beyler su fenerden cekinen varsa birsey demiyorum. Biz degil onlarin ayaklari titreyecek arenada rahat olun

fenerde valbuena iyi işte.mehmet ekici kız gibi.josef iyi,jansen hırslı o kadar.

Fenerde Volkan hariç pislik futbolcu yok o da oynamıyor zaten. Aldıkları yabancılar çok verimli olmasa bile futboluna bakan adamlar. Beşiktaş çirkef dolu asıl çingene mahallesinden ne kadar adam varsa toplamışlar.

Geri
Üst Alt