Pozisyonlar
Penalti karari kesin dogru , cunku jensen gozu topta gelen ortaya yukselme niyetindeyken topla oynama sansi hic bulunmayan medel hem itiyor hem sarilip uzerine dusuyor
q7 nin ilk sari karti yanlis , bu yaralamaya yonelik bir tekmedir ve daha o pozisyonda atilmasi gerekliydi
q7 nin ikinci sarisi dogru , topa mudahale sekli sarilik , israrli sekilde ayaga denk getirip yaralamaya gitti kanaatine varamadim ama o yorumla direk kirmiziya da gidebilir
neto nun kirmizisi kesin dogru cunku cenk suratiyle ve topun mesafesi ile bariz gol sansinda ve indiriliyor , mudahale net , zaten oyuncu da durumun farkinda
ozanin son kornerdeki elini cozemedim , alan genisletme cabasi yok gibi ama bir temas var , sanki devam dogru gibi geldi
yoruma gelince . Gs kesin sampiyon ama illa bir yorum yapilacaksa , ligin 6 inci haftasinda trabzon , bjk ve basaksehirle maclarini atlatmis bir takimin mac fazlasiyla neden 2 puan arkama yaklasmasini isteyim
matematik basit , bu 6 maclik grup degil ki bir takim 3 kaybetsin oteki alsin diyelim
2+2 eder 4 , 4 puan kar etmek varken neden 3 e tav olayim , o puanlarin hangisine kar hangisine zarar olacagina daha 28 hafta varken ben toplamda maksimum kaybetmelerine bakarim