17/18 H:6 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | MS | 23 Eylül

Giuliano Fenerbahçe'de!

bu konuda kı sahıslar hep futbolu bıldıgını söyleyen sahıslar hep aynı ısımler ama hep yanılan adamlar belhandadan ıyı falan dıyen adamlara bakıp gülüp gecin !!

Okan Buruk'lu Akhisar haftaya köfteyi yedirir fb'ye korkmaya gerek yok

Maç daha da karışır umarım iki takımın sağlam hasar alması tadından yenmez

Tinerin kazanmasını isteyenler tinerci itlerin pisliklerini , mal mal yorumlarına seven tiplerdir . Berabere deseler anlarım ama sonradan görme takimin kazanmasını istemek saçmalık. Rakip fb değil tinerspir

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Senol Gunes'in mac sonu salya sumuk aglayarak maniler ninniler okumasini dort gozle bekliyorum.

badou bu maçı iyi izlesin, beşiktaşın baskısını pasla değil driblingle geçmek lazım

Giuliano Fenerbahçe'de!

bu konuda kı sahıslar hep futbolu bıldıgını söyleyen sahıslar hep aynı ısımler ama hep yanılan adamlar belhandadan ıyı falan dıyen adamlara bakıp gülüp gecin !!

Kardeşim cülyano yeni alex len hamq.

Belhandayı 3 e katlar len hamq.

Ciddi bi yorum yaparsam.; Top sürme leş, paslar ideal, bireysel yetenek 0 a yakın, iyi oynadığı maçlarda bile yok. Attığı kilit pas hatırlamıyorum. Çok iyi bir sistem takımı olursan boş kalelere sallar 10 tane. 10 tanede boş kaleye attırır. Fener gibi bireysel yeteneğin ön planda olduğu bir takımda birşey yapması mümkün değil. Zaten zenitte golleri hep basit. Asistleride.

Son düzenleme:
Bu maç 1-1 biter. Berbat fb savunması muhakkak gol yemeyi başarır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçtan beşiktaş ne kadar az puan alırsa o kadar iyi diye düşünüyorum. Fener i rakip olarak görmüyorum bu sene.

2. yarı hangı takımdan kırmızı kart gören olur arkadaslar

Pozisyonlar

Penalti karari kesin dogru , cunku jensen gozu topta gelen ortaya yukselme niyetindeyken topla oynama sansi hic bulunmayan medel hem itiyor hem sarilip uzerine dusuyor

q7 nin ilk sari karti yanlis , bu yaralamaya yonelik bir tekmedir ve daha o pozisyonda atilmasi gerekliydi

q7 nin ikinci sarisi dogru , topa mudahale sekli sarilik , israrli sekilde ayaga denk getirip yaralamaya gitti kanaatine varamadim ama o yorumla direk kirmiziya da gidebilir

neto nun kirmizisi kesin dogru cunku cenk suratiyle ve topun mesafesi ile bariz gol sansinda ve indiriliyor , mudahale net , zaten oyuncu da durumun farkinda

ozanin son kornerdeki elini cozemedim , alan genisletme cabasi yok gibi ama bir temas var , sanki devam dogru gibi geldi

yoruma gelince . Gs kesin sampiyon ama illa bir yorum yapilacaksa , ligin 6 inci haftasinda trabzon , bjk ve basaksehirle maclarini atlatmis bir takimin mac fazlasiyla neden 2 puan arkama yaklasmasini isteyim

matematik basit , bu 6 maclik grup degil ki bir takim 3 kaybetsin oteki alsin diyelim

2+2 eder 4 , 4 puan kar etmek varken neden 3 e tav olayim , o puanlarin hangisine kar hangisine zarar olacagina daha 28 hafta varken ben toplamda maksimum kaybetmelerine bakarim

Kardeşim cülyano yeni alex len hamq.

Belhandayı 3 e katlar len hamq.

Ciddi bi yorum yaparsam.; Top sürme leş, paslar ideal, bireysel yetenek 0 a yakın, iyi oynadığı maçlarda bile yok. Attığı kilit pas hatırlamıyorum. Çok iyi bir sistem takımı olursan boş kalelere sallar 10 tane. 10 tanede boş kaleye attırır. Fener gibi bireysel yeteneğin ön planda olduğu bir takımda birşey yapması mümkün değil.
Mancini hocamin saldigi adam iste.
Fazlasi yok.
Ts'ye de tesekkuler bu arada
Fener kiralik aliyordu devreye girmeselerdi.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt