Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Mahmut Uslu: Negredo 4.5 metre ofsayttı. Gördüğümüz iki kart da haksızdı.
Bu kadar utanmazlık olamaz.
Bu kadar utanmazlık olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derdin varsa dinleriz baş tacısın. Ama rakı sofrasında. Çekilmeyecek biriysen başka türlü zaman geçmez![]()
Seninkinin sağ kolu ?Bu Mahmut nasil bir insan, nasil aynaya bakabiliyor anlamiyorum. Aciklamalari gercek fikirleri ise, Iqsu 50´nin altinda bu adamin.
Işte o küçük takımın dev gibi hareketleri göze batıyor zaten. Valla bjkyi eskiden antipatik bulmazdım yalan yok ama son yıllarda fikret orman mali ile birlikte müthiş bir tiksinti geldi bende ve çoğu insanda .
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yapmasina gerek bile yok.Gecmis maclar ortada adamlar hakemsiz derbi kazanmiyor.Besiktaslilarin simarikligi yuzunden Fener'e sempati duyulmasini anlamiyorum.Bugün bu hakeme sevinenler yarın biz bu şikecilerle oynarken doğranırsak ne yapacak çok merak ediyorum.
Fenerli veya bjkli hepsi aynı yapacak bir şey yok. Bjkliler de geçen seneki bariz hakem kollamalarına normal pozisyonlar doğru kararlar deyip duruyorlardı. Mevzu kendi takımları olunca hak hukuk bilmezler. Galatasaray'ın vazifesi iki camiayı da üst üste koyup halletmektir lakin 2 senedir yapamıyoruz. Umarım bu sene başarılı oluruz.Babam 107 ekran HD televizyonda gözünün onundeki Negredo'nun golüne ofsayt dogru karar dedi (fenerli)
Sen rakıdan bahset, anlatacak çok şey var
Bu Mahmut nasil bir insan, nasil aynaya bakabiliyor anlamiyorum. Aciklamalari gercek fikirleri ise, Iqsu 50´nin altinda bu adamin.
aha yakaladım kus hıdayet demek kı bu yuzden benı takıp edıyordunBaşkanımız bunu nasıl tutuyo hala hayret valla
Şampiyon olsak ne olacak seneye kontenjan getirip isimizi bitircekler.Fenerli veya bjkli hepsi aynı yapacak bir şey yok. Bjkliler de geçen seneki bariz hakem kollamalarına normal pozisyonlar doğru kararlar deyip duruyorlardı. Mevzu kendi takımları olunca hak hukuk bilmezler. Galatasaray'ın vazifesi iki camiayı da üst üste koyup halletmektir lakin 2 senedir yapamıyoruz. Umarım bu sene başarılı oluruz.