17/18 H:6 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | MS | 23 Eylül

arsene orman nedir ya ulan mamut güldürdün ayyaş galiba yine :asd22:

Bu Mahmut nasil bir insan, nasil aynaya bakabiliyor anlamiyorum. Aciklamalari gercek fikirleri ise, Iqsu 50´nin altinda bu adamin.

mahmut uslu serefsiz herif

mac sonu aciklamalar ama baya komik olacak bu gece

mahmut ayık kafayla mı ızlemıs acaba :D

Babam 107 ekran HD televizyonda gözünün onundeki Negredo'nun golüne ofsayt dogru karar dedi (fenerli)
Fenerli veya bjkli hepsi aynı yapacak bir şey yok. Bjkliler de geçen seneki bariz hakem kollamalarına normal pozisyonlar doğru kararlar deyip duruyorlardı. Mevzu kendi takımları olunca hak hukuk bilmezler. Galatasaray'ın vazifesi iki camiayı da üst üste koyup halletmektir lakin 2 senedir yapamıyoruz. Umarım bu sene başarılı oluruz.

Fenerli veya bjkli hepsi aynı yapacak bir şey yok. Bjkliler de geçen seneki bariz hakem kollamalarına normal pozisyonlar doğru kararlar deyip duruyorlardı. Mevzu kendi takımları olunca hak hukuk bilmezler. Galatasaray'ın vazifesi iki camiayı da üst üste koyup halletmektir lakin 2 senedir yapamıyoruz. Umarım bu sene başarılı oluruz.
Şampiyon olsak ne olacak seneye kontenjan getirip isimizi bitircekler.

SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"arsene orman" nasıl bir mizah anlayışıdır yaw bu hangi seviye mamut:asd22:

Caner Erkin: "Ben Fenerbahçe'de oynarken Kadıköy'de herkesi yeniyoruz sanıyordum. Bu akşam ne olduğunu anladım geçmişimden utandım."

Doğru mu bilemem. Twitterda paylaşıyorlar.

Geri
Üst Alt