17/18 H:6 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | MS | 23 Eylül

Fener hakemi de yenmiş, ulan bu fenerlilier hakikaten normal değil. İnsan sevinir ama hafif utanır yav.

BJK 2.yarı resmen sahasına hapsetti FB'yi. Maç bitmek bilmedi. Hakem de bayaa kolladı Feneri, buna rağmen zar zor yendiler. BJK çok ciddi rakip bizim için. Biz yeni kurulan bir takımız ve tecrübesiz bir hocamız var. Onlarınsa oturmuş bir kadrosu ve tecrübeli bir hocası var. Yine de loser bir camia. Geçen sene Başakşehir Akhisara yenilmese nerdeyse şampiyonluğu veriyorlardı. Galatasarayın Fenerin olmadığı bir ligde ıkına ıkına zar zor şampiyon oldular. Bu sene Başakşehirden önce biz varız karşılarında.

besiktas bunlari vodafone'da cimlere gömer cok samimi söylüyorum. bu mac bugün vodafoneda oynansa cok rahat 6-0 falan biterdi. fenerin yari sahayi gececek gücü yok. arkayi bos bulduklarinda bile is yapamiyorlar. 3 galibiyetin ikisi kirmizi kart ve penalti destegiyle geldi. tek galibiyetleri de rezil ötesi oynayan alanya'ya karsi. hicbir derbi deplasmanindan puan alamazlar.

Tinercilerin yenilmesine üzülmen cok ilginç . Geçen sene üzüldüğün takım sanki hakemlerle şampiyon olmamış gibi madur göstermen ilginç. Hangi takimlisiniz?

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasarayliyım.
Aksi tespit edilirse hemen ban yemeye hazırım.
Ben fenerden her zaman nefret ederim.
Bjk tek kale top oynadi ve hakemlerin en az 2 gollük etkisiyle kaybettiler.
Burda takım konusulmaz futbol konuşulur.
2010 dan beri uyeyim su hangi takimlisin sacmaligini birakin.

SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sinan Bilgin (temsili)

1629460_ob71b.jpg

Hakem resmen katletti maçı.

Ozanın buz gibi elle topa müdahalesine penaltı vermedi.

Cenk in ceza sahası içerisinde ayak bileğine basıldı penaltı verilmedi.

Negredonun golü ofsayt değil diyorlar ama onu net izleyemedim.

Edit : görüntüleri izledim net bir şekilde ofsayt değil.

Ali palabıyık işini iyi yapmış vazifesini yerine getirmiş.

Bir derbide bir takımın bu kadar kaderi ile oynandığını uzun zamandır görmedim.

1 gol 2 penaltı yuh diyorum !

..................

Bu fenerden bir cacık olmazda hakem ve tff desteği ile yine yarıştan kopartmazlar belki şampiyon bile yaparlar.

Beşiktaşa gelince kim ne derse desin taş gibi takım.

Ligin sonuna kadar yarıştan kopmaz elinde çok geniş bir kadro var . lig için fazlasıyla yeterli .

Bu yüzden ligin ilerleyen haftalarında 12-13 futbolcu ile oynayan biz ve fener bocalarken beşiktaş daha diri kalabilir.

Bursayı yenersek büyük avantaj yakalarız. Havamızıda tekrar buluruz.

Umarım yarın bir kırmızı kart operasyonuda biz yaşamayız

Son düzenleme:
Çok güzel maç olmuş toplam 5 kırmızı bayağı olay sağlam hasar aldılar. Özellikle Beşiktaş

Galatasarayliyım.

Son 2 senedir sonradan görme hareketleri, her oyuncusuna 150 milyon, en büyük artık biziz gibi tiner vari yorumlar yapan bir kulüp azizden bile antipatik olmuştur. Eğer birinden daha fazla nefret edilecekse yakın zamanda bu kargalar olmalılardır. Tvde yorumcuları bile tiner çekip konuşuyorsa fb daha az antipatiktir. Nefret etmen güzel ama tiner de mağdur göstermen üzücü olmuş kardeş. Allah ikisinin de belasını versin ama sonradan görmüşler hiç çekilmiyor

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yarın o atmosferden iyi bir oyun ve galibiyet ile çıkarsak kuş familyasının kaba etlerinin köküne kadar korkuyu salmış oluruz.Hadi ulan alın şu maçı.

Değilim ama gergin geçmesinden,kartlardan,hatalı kararlardan ve ortalığın karışacağından memnunum.Bu Fener'i Arena'da dağıtırsak o zaman Fb kopar.Bursa'yı yenmeliyiz fire vermek yok.Fire verildiği an hiçbir şeyin anlamı kalmaz.

Bjkli oyuncular çok fazla agresifti bugün, porto maçında dışında iyi oynamadıklarını onlarda biliyor bu maçıda oyun olarak değil psikolojik olarak üstünlük sağlayıp almaya çalıştılar elleri yüzlerine bulaştırdılar leipzig ve ts maçları çok önemli oldu kafa olarak iyice bitmelerini sağlayabilir bu 2 maç.

Ali Yılmaz sende fenerlisin o vakit, sevindin sanırım fenerin almasına, bizim için mantıklı sonuç fenerin puan kaybetmesi olmalıydı 2011 şike sezonunu hatırlayın 17de 16 falandı galiba adamlar şike uzmanı ve yakalansalarda ceza almıyorlar, bjkden daha tehlikeli görüyorum sahadışı faktörler işin içine girince
Galatasarayliyım.

Geri
Üst Alt