- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Fener hakemi de yenmiş, ulan bu fenerlilier hakikaten normal değil. İnsan sevinir ama hafif utanır yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BJK 2.yarı resmen sahasına hapsetti FB'yi. Maç bitmek bilmedi. Hakem de bayaa kolladı Feneri, buna rağmen zar zor yendiler. BJK çok ciddi rakip bizim için. Biz yeni kurulan bir takımız ve tecrübesiz bir hocamız var. Onlarınsa oturmuş bir kadrosu ve tecrübeli bir hocası var. Yine de loser bir camia. Geçen sene Başakşehir Akhisara yenilmese nerdeyse şampiyonluğu veriyorlardı. Galatasarayın Fenerin olmadığı bir ligde ıkına ıkına zar zor şampiyon oldular. Bu sene Başakşehirden önce biz varız karşılarında.
Galatasarayliyım.Tinercilerin yenilmesine üzülmen cok ilginç . Geçen sene üzüldüğün takım sanki hakemlerle şampiyon olmamış gibi madur göstermen ilginç. Hangi takimlisiniz?
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bjk bu maçın altında kalabilir.Kartlardan ziyade verilmeyen gol ve penaltıları falan tam anlamıyla çökebilirler,ağlamayı severler.Bu açıdan iyi oldu.
Ben fenerin oyunundan bahsetmiyorum hocam.Fener devreye girince sadece kendi maçlarında hakem yardımı olmuyor.Bizim aleyhimize hatalar artıyor.Yarın inşallah Buraa maçında hakem dediğimi haklı çıkarmazYahu altı üstü bir maç, fener iki oyuncu ile top oynuyor onu bile hakem yardımı ve iki penaltı ile zar zor alıyor
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maç sonucundan memnunsun gibi bir izlenim aldım doğru mu ?
Şenol Güneş tribüne gönderildi. maç sonu açıklama yapar mı?
Son 2 senedir sonradan görme hareketleri, her oyuncusuna 150 milyon, en büyük artık biziz gibi tiner vari yorumlar yapan bir kulüp azizden bile antipatik olmuştur. Eğer birinden daha fazla nefret edilecekse yakın zamanda bu kargalar olmalılardır. Tvde yorumcuları bile tiner çekip konuşuyorsa fb daha az antipatiktir. Nefret etmen güzel ama tiner de mağdur göstermen üzücü olmuş kardeş. Allah ikisinin de belasını versin ama sonradan görmüşler hiç çekilmiyorGalatasarayliyım.
Aksi tespit edilirse hemen ban yemeye hazırım.
Ben fenerden her zaman nefret ederim.
Bjk tek kale top oynadi ve hakemlerin en az 2 gollük etkisiyle kaybettiler.
Burda takım konusulmaz futbol konuşulur.
2010 dan beri uyeyim su hangi takimlisin sacmaligini birakin.
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu hakemler hep böyle ve biz bu hakemlere rağmen bir çok maçın üstesinden geldik. Takımın çok iyi ise hakem dayanamaz.Ben fenerin oyunundan bahsetmiyorum hocam.Fener devreye girince sadece kendi maçlarında hakem yardımı olmuyor.Bizim aleyhimize hatalar artıyor.Yarın inşallah Buraa maçında hakem dediğimi haklı çıkarmaz
Taraftarla beraber bize küfür etmiş
Yeter mi
Değilim ama gergin geçmesinden,kartlardan,hatalı kararlardan ve ortalığın karışacağından memnunum.Bu Fener'i Arena'da dağıtırsak o zaman Fb kopar.Bursa'yı yenmeliyiz fire vermek yok.Fire verildiği an hiçbir şeyin anlamı kalmaz.
Galatasarayliyım.
Aksi tespit edilirse hemen ban yemeye hazırım.
Ben fenerden her zaman nefret ederim.
Bjk tek kale top oynadi ve hakemlerin en az 2 gollük etkisiyle kaybettiler.
Burda takım konusulmaz futbol konuşulur.
2010 dan beri uyeyim su hangi takimlisin sacmaligini birakin.
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi